Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-17 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: im.Elvisa Presleya
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1792
FC Wędkarze aNTi_]FuLL[
Jastarnia2 Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 52.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pištořík is nu in balbezit. Klich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pištořík onderschept slim de pass. Pištořík geeft een lange en hoge pass. Gavrilescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Fechner geeft een hoge lob. Ostaszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Toscano de bal. Hrupka rent richting de bal. Hrupka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vroomen speelt de bal door. Klungelig pakt Corona de bal. Hriniak maakt een afschuwelijke overtreding. Hriniak krijgt een gele kaart. Corona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vroomen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gavrilescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Jordán de Urries maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - aNTi_]FuLL[ 0:1

17e minuut.
Kurański verovert de bal door een tackle van achteren. Kurański passt de bal zonder na te denken. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ... Otaño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matuidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lucas geeft de bal voor. Brandini rent richting de bal. Kurański probeert naar een medespeler te passen. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. Matuidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Hrupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrupka schiet op doel. Matuidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Błachaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachaniec passt de bal in één keer door. Hrupka rent richting de bal. Hrupka haalt uit met een fantastische trap. Matuidi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Wędkarze - aNTi_]FuLL[ 1:1

25e minuut.
Inworp. Błachaniec met de inworp. Hrupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrupka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Toscano de bal onder controle te krijgen. Matuidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - aNTi_]FuLL[ 2:1

31e minuut.
Vroomen speelt de bal door. Pištořík is nu in balbezit. Błachaniec maakt een afschuwelijke overtreding. Błachaniec krijgt een gele kaart. Pištořík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ohliger met een snel genomen vrije trap. Corona krijgt zijn hoofd ertegen. Jordán de Urries maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Pištořík de bal. Błachaniec geeft een lange en hoge pass. Hrupka kopt de bal weg. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Matuidi trapt de bal weg van het doel. Kurański kopt de bal weg. Daar is Otaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kurański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kai Yeung de bal. Kai Yeung schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wędkarze 38%, aNTi_]FuLL[ 62%.
FC Wędkarze - aNTi_]FuLL[ 2:1

56e minuut.
Ostaszewski rent richting de bal. Kai Yeung rent richting de bal. Kai Yeung passt de bal in één keer door. Hrupka is nu in balbezit. Hrupka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kurański passt de bal zonder na te denken. Otaño rent richting de bal. Ostaszewski onderschept slim de pass. Ostaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - aNTi_]FuLL[ 3:1

61e minuut.
Ohliger probeert de bal aan de voet te houden. Błachaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachaniec geeft een lange en hoge pass. Hrupka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Dağıstanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurański rent richting de bal. Kurański passt de bal zonder na te denken. Hrupka rent richting de bal. Hrupka haalt uit met een fantastische trap. Matuidi bokst de bal weg. Matuidi met een sublieme pass. Ostaszewski kopt de bal weg. Hrupka is nu in balbezit. Hrupka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - aNTi_]FuLL[ 4:1

73e minuut.
Błachaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Błachaniec probeert naar een medespeler te passen. Hrupka rent richting de bal. Hrupka schiet op doel. Matuidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - aNTi_]FuLL[ 5:1

88e minuut.
Kurański kopt de bal weg. Matysik is nu in balbezit. Ostaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaszewski schiet op doel. Matuidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wędkarze - aNTi_]FuLL[ 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wędkarze 40%, aNTi_]FuLL[ 60%.
FC Wędkarze - aNTi_]FuLL[ 6:1