Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-22 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AFC Mustangs Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9772
AFC Mustangs Cosmic Wonderers
5-2-3 Tactiek 32x22
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten very good
very good Passen formidable
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Erdin geeft een lange en hoge pass. Simonović probeert naar een medespeler te passen. Spescha rent richting de bal. Konert verovert de bal door een tackle van achteren. Konert haalt uit met een fantastische trap. Reuters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erdin rent richting de bal. Erdin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Cosmic Wonderers 1:0

3e minuut.
Erdin is nu in balbezit. Erdin speelt de bal door. Modesto probeert naar een medespeler te passen. Kapka rent richting de bal. Kapka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Läderach is nu in balbezit. Läderach passt de bal met de wreef. Lovric geeft een hoge lob. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Lovric passt de bal met de wreef. Rotaru speelt de bal door. Läderach probeert naar een medespeler te passen. Reuters rent richting de bal. Reuters haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Porębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reuters rent richting de bal. Porębski onderschept slim de pass. Porębski geeft een lange en hoge pass. Erdin springt en kopt de bal. Reuters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konert rent richting de bal. Konert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Cosmic Wonderers 2:0

13e minuut.
Reuters bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski is nu in balbezit. Reuters maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Reuters naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Läderach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pfenniger de bal. Verwimp is nu in balbezit. Pfenniger verovert de bal door een tackle van achteren. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Maissen onderschept slim de pass. Maissen geeft de bal voor. Frischknecht kopt de bal weg. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Göllei rent richting de bal. Frischknecht verovert de bal door een tackle van achteren. Frischknecht probeert naar een medespeler te passen. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Modesto rent richting de bal. Modesto passt de bal in één keer door. Konert is nu in balbezit. Erdin is nu in balbezit. Erdin draait met de bal, schiet en ... Reuters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Lovric passt de bal zonder na te denken. Rotaru speelt de bal door. Läderach met een sublieme pass. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger schiet op doel. Genkov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 51%, Cosmic Wonderers 49%.
AFC Mustangs - Cosmic Wonderers 2:0

52e minuut.
Kotsios geeft de bal voor. Spescha met een sublieme pass. Erdin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konert is nu in balbezit. Konert schiet op doel. Reuters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kotsios rent richting de bal. Läderach onderschept slim de pass. Läderach geeft een hoge lob. Pfenniger is nu in balbezit. Pfenniger schiet op doel. Genkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ruppen met een snelle inworp. Frischknecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Frischknecht speelt de bal door. Daar is Pfenniger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfenniger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Göllei geeft de bal voor. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha begaat een overtreding. Spescha krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Lovric passt de bal in één keer door. Läderach is nu in balbezit. Läderach geeft een hoge lob. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger schiet op doel. Genkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto geeft een lange en hoge pass. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Cosmic Wonderers 3:0

79e minuut.
Simonović onderschept slim de pass. Simonović geeft een lange en hoge pass. Konert kopt de bal weg. Klungelig pakt Erdin de bal. Erdin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 59%, Cosmic Wonderers 41%.
AFC Mustangs - Cosmic Wonderers 3:0