Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-23 01:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: La Base
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4975
Team Locuaz Melanżowicze Axiego
Chibolos Tactiek 442A
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.4 gemiddelde waardering 42.3
adequate Schieten adequate
weak Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Lenczewski met een sublieme pass. Pacocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacocha passt de bal met de wreef. Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez geeft een lange en hoge pass. Lenczewski probeert naar een medespeler te passen. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Udvaros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lenczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenczewski geeft een hoge lob. Pasquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Meriem rent richting de bal. Meriem passt de bal met de wreef. Pont rent richting de bal. Pont schiet op doel. Gardaš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Melanżowicze Axiego 0:1

20e minuut.
Guzik probeert naar een medespeler te passen. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem passt de bal zonder na te denken. Coppieters rent richting de bal. Coppieters schiet op doel. Gardaš bokst de bal weg.

23e minuut.
Pasquini kopt de bal weg. Bakotić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gardaš probeert naar een medespeler te passen. Mantar controleert de bal met de borst. Mantar passt de bal in één keer door. Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pont schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pont draait met de bal, schiet en ... Meriem is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meriem geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coppieters krijgt zijn hoofd ertegen. Gardaš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar passt de bal in één keer door. Coppieters is nu in balbezit. Coppieters haalt uit met een fantastische trap. Gardaš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Melanżowicze Axiego 0:2

44e minuut.
Martínez speelt de bal door. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem begaat een overtreding. Meriem krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 48%, Melanżowicze Axiego 52%.
Team Locuaz - Melanżowicze Axiego 0:2

54e minuut.
Rivarola geeft de bal voor. Inworp. Meriem met de inworp. Coppieters is nu in balbezit. Coppieters geeft een hoge lob. Gardaš bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peixe komt het veld opgelopen. Zmartwiony komt het veld opgelopen. Györe komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pont probeert de bal met de borst te controleren. Pont passt de bal met de wreef. Zmartwiony probeert naar een medespeler te passen. Pont rent richting de bal. Pont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Locuaz - Melanżowicze Axiego 0:3

71e minuut.
Inworp. Guzik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacocha probeert naar een medespeler te passen. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rivarola geeft een lange en hoge pass. Pacocha rent richting de bal. Pacocha met een sublieme pass. Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rivarola geeft een hoge lob. Inworp. Pacocha met een snelle inworp. Pont rent richting de bal. Pont passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Locuaz 62%, Melanżowicze Axiego 38%.
Team Locuaz - Melanżowicze Axiego 0:3