Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nõo Jalgpalliakateemia Plastic Free Football Club
Maks Tactiek PlasticSmokeCr
57% Balbezit 43%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten excellent
average Passen average
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Miklewicz passt de bal in één keer door. Silni rent richting de bal. Silni met een sublieme pass. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ginola passt de bal zonder na te denken. Hilal rent richting de bal. Hilal passt de bal zonder na te denken. Corno rent richting de bal. Corno schiet op doel. Raadiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Pimentel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corno zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Plastic Free Football Club 0:1

9e minuut.
Bloşcu probeert naar een medespeler te passen. van der Gaag speelt de bal door. Niidumäe speelt de bal door. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel. Raadiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Silni met een sublieme pass. MacMurray is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bloşcu. MacMurray is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. MacMurray neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daveri probeert naar een medespeler te passen. Hilal rent richting de bal. Hilal probeert naar een medespeler te passen. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Raadiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal probeert naar een medespeler te passen. Murzacu rent richting de bal. Murzacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Plastic Free Football Club 0:2

34e minuut.
Sidorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daveri rent richting de bal. Daveri passt de bal in één keer door. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno haalt uit met een fantastische trap. Raadiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 57%, Plastic Free Football Club 43%.
Nõo Jalgpalliakateemia - Plastic Free Football Club 0:2

47e minuut.
Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal passt de bal in één keer door. Corno rent richting de bal. Corno draait met de bal, schiet en ... Raadiko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Plastic Free Football Club 0:3

49e minuut.
Bournonville passt de bal zonder na te denken. Barroso met een sublieme pass. Miklewicz is nu in balbezit. Miklewicz draait met de bal, schiet en ... Cvetanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Plastic Free Football Club 1:3

59e minuut.
Molkowski rent richting de bal. Hilal onderschept slim de pass. Hilal passt de bal in één keer door. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Barroso passt de bal met de wreef. Silni rent richting de bal. Silni geeft de bal voor. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov bokst de bal weg.

65e minuut.
Silni is nu in balbezit. Silni met een sublieme pass. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Plastic Free Football Club 2:3

67e minuut.
Ginola met een snelle inworp. Pimentel rent richting de bal. Barroso begaat een overtreding. Barroso krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Miklewicz controleert de bal met de borst. Ginola is nu in balbezit. Met opzet legt Miklewicz zijn tegenspeler op de grond. Miklewicz krijgt een gele kaart. Ginola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daveri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Murzacu is nu in balbezit. Bournonville begaat een overtreding. Bournonville krijgt een gele kaart. Murzacu raakt geblesseerd tijdens het duel. Niidumäe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Corno krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Raadiko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Plastic Free Football Club 2:4

79e minuut.
Niidumäe probeert naar een medespeler te passen. Fiora rent richting de bal. Pimentel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pimentel krijgt een gele kaart.

79e minuut.
van der Gaag verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silni met de inworp. Miklewicz rent richting de bal. Miklewicz haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov bokst de bal weg.

85e minuut.
Chałaśkiewicz rent richting de bal. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso probeert naar een medespeler te passen. Chałaśkiewicz met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 54%, Plastic Free Football Club 46%.
Nõo Jalgpalliakateemia - Plastic Free Football Club 2:4