Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
internacional de puerto la cruz Paisanos FC
442 Tactiek 442DefRgtBack
48% Balbezit 52%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten formidable
average Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Ültan met de inworp. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Portelli ... Strafschop! Bolet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bolet kan niet meer verder spelen. Ðức Mạnh komt het veld opgelopen. Ültan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
internacional de puerto la cruz - Paisanos FC 0:1

12e minuut.
Caravantes passt de bal met de wreef. Teska bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh onderschept slim de pass. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ... Minulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ültan geeft een lange en hoge pass. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu passt de bal zonder na te denken. Caravantes rent richting de bal. Caravantes draait met de bal, schiet en ... Minulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ültan verovert de bal door een tackle van achteren. Ültan geeft een lange en hoge pass. Teska bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Minulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero geeft een hoge lob. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Minulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
internacional de puerto la cruz - Paisanos FC 0:2

20e minuut.
Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Portelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðức Mạnh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villalba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Portelli is nu in balbezit. Ðức Mạnh onderschept slim de pass. Ðức Mạnh controleert de bal met de borst. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Otero met een sublieme pass. Klungelig pakt Caravantes de bal. Caravantes met een sublieme pass. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
internacional de puerto la cruz - Paisanos FC 0:3

29e minuut.
Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba passt de bal zonder na te denken. Ðức Mạnh speelt de bal door. Caravantes is nu in balbezit. Caravantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cárdenas geeft de bal voor. Semercioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
internacional de puerto la cruz - Paisanos FC 0:4

34e minuut.
Otero passt de bal met de wreef. Caravantes heeft problemen om de bal te vangen. Caravantes probeert naar een medespeler te passen. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas passt de bal met de wreef. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero geeft een lange en hoge pass. Ðức Mạnh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Portelli de bal. Portelli passt de bal met de wreef. Cárdenas speelt de bal door. Klungelig pakt Caravantes de bal. Caravantes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Portelli rent richting de bal. Caravantes is nu in balbezit. Caravantes speelt de bal door. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ðức Mạnh rent richting de bal. Semercioğlu speelt de bal door. Ðức Mạnh rent richting de bal. Caravantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: internacional de puerto la cruz 77%, Paisanos FC 23%.
internacional de puerto la cruz - Paisanos FC 0:4

55e minuut.
Caravantes haalt uit met een fantastische trap. Teska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otero geeft een hoge lob. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh schiet op doel. Minulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
internacional de puerto la cruz - Paisanos FC 0:5

57e minuut.
Semercioğlu geeft een lange en hoge pass. Drábek rent richting de bal. Drábek geeft de bal voor. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Minulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas speelt de bal door. Daar is Portelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caravantes rent richting de bal. Caravantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Mirijevski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Maniu heeft problemen om de bal te vangen. Caravantes is nu in balbezit. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravantes verovert de bal door een tackle van achteren. Caravantes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
internacional de puerto la cruz - Paisanos FC 0:6

63e minuut.
Daar is Corrielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corrielli geeft een hoge lob. Villalba kopt de bal weg. Caravantes kan de bal niet met de borst controleren. Caravantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Minulescu met een harde bal richting middenveld. Cárdenas kopt de bal weg. Daar is Teska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Mạnh onderschept slim de pass. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Mirijevski kopt de bal weg. Naglis rent richting de bal. Naglis geeft een lange en hoge pass. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Minulescu bokst de bal weg.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Minulescu met een harde bal richting middenveld. Caravantes kopt de bal weg. Daar is Ðức Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Otero is nu in balbezit. Otero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Teska de bal. Caravantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravantes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðức Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh schiet op doel. Minulescu bokst de bal weg. Klungelig pakt Teska de bal. Caravantes is nu in balbezit. Caravantes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas met een sublieme pass. Caravantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Lorenzini komt het veld opgelopen. Minulescu met een harde bal richting middenveld. Ðức Mạnh kopt de bal weg. Caravantes heeft problemen om de bal te vangen. Caravantes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ültan passt de bal in één keer door. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal in één keer door. Caravantes heeft problemen om de bal te vangen. Caravantes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
internacional de puerto la cruz - Paisanos FC 0:7

78e minuut.
Mirijevski heeft problemen om de bal te vangen. Salbert is nu in balbezit. Caravantes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caravantes krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Salbert rent richting de bal. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas geeft de bal voor. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
internacional de puerto la cruz - Paisanos FC 0:8

84e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Mirijevski onderschept slim de pass. Mirijevski met een sublieme pass. Ðức Mạnh is nu in balbezit. Ðức Mạnh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ðức Mạnh kopt de bal weg. Daar is Portelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caravantes probeert naar een medespeler te passen. Ðức Mạnh rent richting de bal. Ðức Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: internacional de puerto la cruz 83%, Paisanos FC 17%.
internacional de puerto la cruz - Paisanos FC 0:8