Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enchanting Rovers Fluffy Maulers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Boakye rent richting de bal. Dushie is nu in balbezit. Boakye bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ghartey is nu in balbezit. Isaaka is nu in balbezit. Boakye verovert de bal door een tackle van achteren. Dushie rent richting de bal. Dushie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lawome met een harde bal richting middenveld. Attakora-Gyama kopt de bal weg. Daar is Rahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boakye is nu in balbezit. Boakye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Yahaya geeft een hoge lob. Dushie is nu in balbezit. Boakye bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushie is nu in balbezit. Dushie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Fluffy Maulers 1:0

16e minuut.
Dushie onderschept slim de pass. Dushie met een sublieme pass. Barussu rent richting de bal. Boakye verovert de bal door een tackle van achteren. Boakye haalt uit met een fantastische trap. Lawome kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ghartey is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Fluffy Maulers 2:0

19e minuut.
Lawome trapt de bal weg. Isaaka kopt de bal weg. Klungelig pakt Dwomoh de bal. Tutu rent richting de bal. Tutu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dushie bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaaka begaat een overtreding. Dushie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shaibu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Odjija-Ofoe controleert de bal met de borst. Boakye rent richting de bal. Boakye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Fluffy Maulers 3:0

39e minuut.
Barussu rent richting de bal. Dushie bereikt de bal nog maar net als eerste. Barussu maakt een afschuwelijke overtreding. Barussu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Rovers 34%, Fluffy Maulers 66%.
Enchanting Rovers - Fluffy Maulers 3:0

55e minuut.
Isaaka onderschept slim de pass. Shaibu verovert de bal door een tackle van achteren. Shaibu geeft een hoge lob. Boakye rent richting de bal. Boakye schiet op doel. Lawome probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Yahaya passt de bal in één keer door. Schandorf is nu in balbezit. Schandorf passt de bal in één keer door. Tutu rent richting de bal. Tutu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Isaaka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwesi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kingston geeft de bal voor. Inworp. Dwomoh met de inworp. Quansah controleert de bal met de borst. Quansah geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kwesi is nu in balbezit. Kwesi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shearer de bal. Tutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bremansu kopt de bal weg. Klungelig pakt Agyabeng de bal. Agyabeng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Fluffy Maulers 3:1

75e minuut.
Foley met een sublieme pass. Kwesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushie begaat een overtreding. Kwesi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kwesi kan niet meer verder spelen. Amadu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Quansah verovert de bal door een tackle van achteren. Quansah speelt de bal door. Daar is Ghartey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boakye is nu in balbezit. Boakye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Fluffy Maulers 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Rovers 42%, Fluffy Maulers 58%.
Enchanting Rovers - Fluffy Maulers 4:1