Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miri Leopards Relantak FC
Normal Tactiek gasolin
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 36.6
zwak Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
bin Jamila met een sublieme pass. Kellerhals rent richting de bal. bin Japperil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperil haalt uit met een fantastische trap. Kahar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miri Leopards - Relantak FC 0:1

5e minuut.
Szubierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubierajski geeft een lange en hoge pass. bin Mat Dali kan de bal niet met de borst controleren. bin Japperil is nu in balbezit. bin Japperil schiet op doel. Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miri Leopards - Relantak FC 0:2

7e minuut.
Goupil met een sublieme pass. bin Japperil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperil schiet op doel. bin Mat Dali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kahar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miri Leopards - Relantak FC 0:3

14e minuut.
bin Japperil is nu in balbezit. bin Japperil passt de bal zonder na te denken. Hussain is nu in balbezit. Netzer verovert de bal door een tackle van achteren. Netzer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Tritone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tritone passt de bal in één keer door. bin Japperil rent richting de bal. bin Japperil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miri Leopards - Relantak FC 0:4

21e minuut.
Hussain is nu in balbezit. Netzer verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Dali legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Netzer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tritone zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tritone onderschept slim de pass. Tritone speelt de bal door. Kellerhals bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperil rent richting de bal. bin Japperil schiet op doel. Kahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gombrowicz is nu in balbezit. bin Ibrahim begaat een overtreding. Gombrowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szubierajski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Japperil krijgt zijn hoofd ertegen. Netzer rent richting de bal. Netzer schiet op doel. bin Mat Dali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Goupil speelt de bal door. Netzer is nu in balbezit. Netzer passt de bal in één keer door. bin Japperil is nu in balbezit. bin Japperil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Goupil kopt de bal weg. Klungelig pakt Hussain de bal. bin Japperil is nu in balbezit. bin Japperil haalt uit met een fantastische trap. bin Mat Dali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kellerhals neemt de hoekschop. bin Japperil kopt de bal weg. Netzer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Miri Leopards - Relantak FC 0:5

40e minuut.
Goupil onderschept slim de pass. Netzer rent richting de bal. Netzer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kellerhals de bal. Kellerhals haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Miri Leopards - Relantak FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miri Leopards 91%, Relantak FC 9%.
Miri Leopards - Relantak FC 0:6

48e minuut.
Zahari rent richting de bal. Tritone verovert de bal door een tackle van achteren. Tritone met een sublieme pass. Kellerhals rent richting de bal. Kellerhals schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Szubierajski met een sublieme pass. bin Japperil is nu in balbezit. bin Japperil probeert naar een medespeler te passen. Netzer is nu in balbezit. Netzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rəsulzadə onderschept slim de pass. Tritone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritone probeert naar een medespeler te passen. bin Japperil rent richting de bal. bin Japperil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tritone speelt de bal door. Kellerhals rent richting de bal. bin Rozi is nu in balbezit. bin Japperil onderschept slim de pass. bin Japperil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Goupil met een snelle inworp. Klungelig pakt Netzer de bal. Netzer speelt de bal door. Goupil rent richting de bal. Goupil geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt bin Mat Dali de bal. Netzer rent richting de bal. bin Japperil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
bin Abd Razak geeft de bal voor. Rusiecki kopt de bal weg. Daar is Zahari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kellerhals bereikt de bal nog maar net als eerste. Kellerhals haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tritone geeft de bal voor. Netzer bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperil rent richting de bal. bin Japperil draait met de bal, schiet en ... Kahar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miri Leopards - Relantak FC 0:7

69e minuut.
Netzer geeft een hoge lob. Rəsulzadə kopt de bal weg. Kellerhals rent richting de bal. Kellerhals draait met de bal, schiet en ... Netzer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kahar met een harde bal richting middenveld. Goupil is nu in balbezit. Goupil heeft problemen om de bal te vangen. Netzer rent richting de bal. Goupil geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rusiecki is nu in balbezit. Tritone rent richting de bal. Tritone probeert naar een medespeler te passen. Netzer is nu in balbezit. Netzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Szubierajski verovert de bal door een tackle van achteren. Tritone is nu in balbezit. Tritone passt de bal in één keer door. bin Japperil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Japperil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miri Leopards - Relantak FC 0:8

82e minuut.
Goupil met een sublieme pass. Daar is Gombrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gombrowicz met een sublieme pass. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miri Leopards - Relantak FC 0:9

87e minuut.
Tritone passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt bin Japperil de bal. bin Japperil met een sublieme pass. Netzer is nu in balbezit. Netzer haalt uit met een fantastische trap. Kahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Miri Leopards - Relantak FC 0:10

89e minuut.
Tritone verovert de bal door een tackle van achteren. Tritone speelt de bal door. Netzer is nu in balbezit. Daar is bin Japperil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Japperil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Miri Leopards - Relantak FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miri Leopards 81%, Relantak FC 19%.
Miri Leopards - Relantak FC 0:11