Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shotton FC ANFIELD LFC
Normal Tactiek double entry
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 53
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 46.2
zwak Schieten formidabel
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Gyánó geeft de bal voor. Macleod met een sublieme pass. Daar is Tecuari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Cole bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:1

6e minuut.
Bezděkovský is nu in balbezit. Bezděkovský passt de bal zonder na te denken. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky geeft een hoge lob. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cole probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Longstaff passt de bal met de wreef. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Beever zijn tegenspeler op de grond. Beever krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Euston rent richting de bal. Macleod onderschept slim de pass. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Macleod rent richting de bal. Macleod passt de bal met de wreef. Czerwek heeft problemen om de bal te vangen. Czerwek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Biscuit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bochinsky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Macleod springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:2

23e minuut.
Klungelig pakt Bergkamp de bal. Bergkamp speelt de bal door. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Czerwek is nu in balbezit. Czerwek passt de bal met de wreef. Macleod is nu in balbezit. Tecuari rent richting de bal. Tecuari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:3

27e minuut.
Inworp. Bochinsky met een snelle inworp. Tecuari heeft problemen om de bal te vangen. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Czerwek geeft een hoge lob. Macleod kopt de bal weg. Bochinsky rent richting de bal. Daar is Bochinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochinsky geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky speelt de bal door. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bochinsky geeft een hoge lob. Klungelig pakt Biscuit de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:4

33e minuut.
Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp geeft de bal voor. Macleod met een sublieme pass. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp geeft de bal voor. Daar is Macleod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. Cole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:5

36e minuut.
Bezděkovský kopt de bal weg. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Macleod maakt een snoekduik en kopt de bal. Cole probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:6

40e minuut.
Tecuari draait met de bal, schiet en ... Daar is Beever, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Longstaff de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bochinsky kopt de bal weg. Bergkamp probeert naar een medespeler te passen. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shotton FC 83%, ANFIELD LFC 17%.
shotton FC - ANFIELD LFC 0:7

47e minuut.
Jemson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky begaat een overtreding. Jemson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Longstaff met een snel genomen vrije trap. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gerrard onderschept slim de pass. Gerrard geeft de bal voor. Inworp. Bergkamp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwek geeft een hoge lob. Cole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tecuari de bal. Tecuari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:8

50e minuut.
Bochinsky onderschept slim de pass. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Macleod probeert naar een medespeler te passen. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari schiet op doel. Cole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czerwek neemt de hoekschop. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp passt de bal in één keer door. Daar is Tecuari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecuari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Beauchamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Toft tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beauchamp raakt geblesseerd tijdens het duel. Beauchamp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tecuari kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Macleod de bal onder controle te krijgen. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Cole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:9

55e minuut.
Czerwek rent richting de bal. Czerwek geeft een hoge lob. Euston is nu in balbezit. Tecuari onderschept slim de pass. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. Cole bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:10

57e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp passt de bal met de wreef. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari draait met de bal, schiet en ... Cole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tecuari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Cole probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:11

59e minuut.
Bezděkovský probeert naar een medespeler te passen. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek met een sublieme pass. Tecuari heeft problemen om de bal te vangen. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Cole bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:12

65e minuut.
Inworp. Bochinsky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp geeft een lange en hoge pass. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft een hoge lob. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Cole maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:13

70e minuut.
Tecuari verovert de bal door een tackle van achteren. Tecuari passt de bal in één keer door. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Macleod springt en kopt de bal. Cole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari geeft de bal voor. Biscuit probeert de bal met de borst te controleren. Tecuari rent richting de bal. Tecuari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:14

74e minuut.
Bezděkovský passt de bal in één keer door. Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Euston heeft problemen om de bal te vangen. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. Cole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bergkamp rent richting de bal. Tecuari is nu in balbezit. Bergkamp is nu in balbezit. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:15

79e minuut.
Czerwek met de inworp. Bergkamp probeert naar een medespeler te passen. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:16

80e minuut.
Ferguson geeft een hoge lob. Tecuari rent richting de bal. Tecuari passt de bal met de wreef. Macleod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macleod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shotton FC - ANFIELD LFC 0:17

83e minuut.
Cole trapt de bal weg van het doel. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp geeft een lange en hoge pass. Tecuari rent richting de bal. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bochinsky zal de hoekschop nemen. Macleod springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jemson geeft de bal voor. Czerwek rent richting de bal. Czerwek speelt de bal door. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Cole bokst de bal weg.

88e minuut.
Macleod is nu in balbezit. Macleod speelt de bal door. Bergkamp heeft problemen om de bal te vangen. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bezděkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Bezděkovský geeft een lange en hoge pass. Macleod probeert de bal met de borst te controleren. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shotton FC 82%, ANFIELD LFC 18%.
shotton FC - ANFIELD LFC 0:17