Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-24 21:59
  • Bekerwedstrijd: Copa do Brasil
  • Stadion: Ipating@o
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20272
Esporte Clube, CRUZEIRO PsyllüsioN Team
Tovoltandodenovo Tactiek Evolution Noob
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
36.2 gemiddelde waardering 36.4
adequate Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen weak


2e minuut.
Pogány met een sublieme pass. Klungelig pakt Daszek de bal. Plutão rent richting de bal. Daszek verovert de bal door een tackle van achteren. Daszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Majearu maakt een snoekduik en kopt de bal. Pogány probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malzoni is nu in balbezit. Quý verovert de bal door een tackle van achteren. Quý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tychosen rent richting de bal. Tychosen geeft een lange en hoge pass. Daar is Quadros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quý bereikt de bal nog maar net als eerste. Quý haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Quý passt de bal in één keer door. Majearu is nu in balbezit. Majearu passt de bal in één keer door. Quý rent richting de bal. Quý draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Walle de bal. Walle kopt de bal weg. Majearu rent richting de bal. Majearu draait met de bal, schiet en ... Tokmajdo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - PsyllüsioN Team 0:1

34e minuut.
Calvo geeft de bal voor. Besalduch heeft problemen om de bal te vangen. Besalduch geeft een hoge lob. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Calvo geeft een lange en hoge pass. Majearu rent richting de bal. Majearu passt de bal in één keer door. Quý rent richting de bal. Quý haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 56%, PsyllüsioN Team 44%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - PsyllüsioN Team 0:1

54e minuut.
Besalduch geeft een hoge lob. Tres controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Plutão neemt vlug de vrije trap. Majearu is nu in balbezit. Majearu schiet op doel. Tokmajdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Besalduch verovert de bal door een tackle van achteren. Malzoni probeert naar een medespeler te passen. Walle geeft een hoge lob. Majearu rent richting de bal. Majearu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Neacşu geeft een hoge lob. Buitenspel voor Majearu. Goede buitenspelval van de verdediging. Bălan neemt vlug de vrije trap. Tres is nu in balbezit. Tres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esporte Clube, CRUZEIRO - PsyllüsioN Team 1:1

76e minuut.
Calvo passt de bal in één keer door. Bălan rent richting de bal. Bălan geeft een hoge lob. Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Pogány geeft een hoge lob. Plutão rent richting de bal. Daszek onderschept slim de pass. Daszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - PsyllüsioN Team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 55%, PsyllüsioN Team 45%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - PsyllüsioN Team 2:1