Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regulatorii FC Sacalaz Tm
atac Tactiek 4-3-3 probe
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
45.8 gemiddelde waardering 46.6
excellent Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen good


5e minuut.
Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbas geeft de bal voor. Titirică rent richting de bal. Titirică heeft problemen om de bal te vangen. Titirică schiet op doel. Plókai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Covei haalt uit met een fantastische trap. Plókai met een sublieme pass. Bâtă kopt de bal weg. Przecherka kan de bal niet met de borst controleren. Przecherka haalt uit met een fantastische trap. Galanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Korbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbas geeft een hoge lob. Titirică heeft problemen om de bal te vangen. Titirică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Sacalaz Tm 0:1

17e minuut.
Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan geeft de bal voor. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco schiet op doel. Galanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Regulatorii FC - Sacalaz Tm 1:1

21e minuut.
Kılınçtürk speelt de bal door. Tytek met een sublieme pass. Mallku is nu in balbezit. Mallku geeft een lange en hoge pass. Titirică springt en kopt de bal. Plókai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Sacalaz Tm 1:2

33e minuut.
Titirică haalt uit met een fantastische trap. Materski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mallku geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Titirică maakt een snoekduik en kopt de bal. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Tytek rent richting de bal. Tytek geeft een lange en hoge pass. Titirică rent richting de bal. Titirică haalt uit met een fantastische trap. Plókai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Sacalaz Tm 1:3

36e minuut.
Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek speelt de bal door. Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei is nu in balbezit. Covei draait met de bal, schiet en ... Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Korbas met een sublieme pass. Juraule rent richting de bal. Demirian begaat een overtreding. Demirian krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Przecherka met een sublieme pass. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbas maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Korbas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Korbas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek geeft een lange en hoge pass. Mallku bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mallku de bal. Mallku geeft een hoge lob. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 60%, Sacalaz Tm 40%.
Regulatorii FC - Sacalaz Tm 1:3

62e minuut.
Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Sun-Lee rent richting de bal. Sun-Lee passt de bal in één keer door. Przecherka heeft problemen om de bal te vangen. Przecherka schiet op doel. Galanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Tytek passt de bal in één keer door. Drăgan rent richting de bal. Drăgan geeft de bal voor. Klungelig pakt Colombiano de bal. Colombiano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Garčinskas passt de bal in één keer door. Demirian speelt de bal door. Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano haalt uit met een fantastische trap. Galanda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Sacalaz Tm 2:3

75e minuut.
Demirian geeft een lange en hoge pass. Sun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przecherka. Przecherka krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Sun-Lee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sun-Lee met een snel genomen vrije trap. Titirică kopt de bal weg. Mallku probeert naar een medespeler te passen. Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kılınçtürk geeft een hoge lob. Demirian met een sublieme pass. Klungelig pakt Polanco de bal. Przecherka rent richting de bal. Przecherka haalt uit met een fantastische trap. Galanda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Buitenspel voor Covei. Goede buitenspelval van de verdediging. Bolovan neemt vlug de vrije trap. Colombiano is nu in balbezit. Colombiano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tytek onderschept slim de pass. Tytek passt de bal zonder na te denken. Mallku bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallku haalt uit met een fantastische trap. Plókai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Sacalaz Tm 2:4

83e minuut.
Titirică verovert de bal door een tackle van achteren. Titirică passt de bal zonder na te denken. Juraule is nu in balbezit. Juraule schiet op doel. Plókai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - Sacalaz Tm 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 60%, Sacalaz Tm 40%.
Regulatorii FC - Sacalaz Tm 2:5