Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biała Tuchów Ząbkowskie Legiony ZL`11
_flanka Tactiek gwałt
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
38.2 gemiddelde waardering 56.1
average Schieten outstanding
good Passen very good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Lantigua passt de bal met de wreef. Fass rent richting de bal. Fass met een sublieme pass. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy schiet op doel. De bal raakt de paal. Staš bokst de bal weg.

3e minuut.
Lantigua heeft problemen om de bal te vangen. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Pedras kan de bal niet met de borst controleren. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:1

5e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft de bal voor. Pürg probeert de bal aan de voet te houden. Leśniczy is nu in balbezit. Leśniczy schiet op doel. Staš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Płonka is nu in balbezit. Fass verovert de bal door een tackle van achteren. Fass passt de bal in één keer door. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Fass met de inworp. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Leśniczy maakt een snoekduik en kopt de bal. Staš bokst de bal weg.

15e minuut.
Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu geeft de bal voor. Marañón is nu in balbezit. Leśniczy verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:2

18e minuut.
Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua passt de bal zonder na te denken. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. Staš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:3

22e minuut.
Fass is nu in balbezit. Fass geeft de bal voor. Klungelig pakt Pedras de bal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Staš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Leśniczy is nu in balbezit. Leśniczy passt de bal zonder na te denken. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:4

27e minuut.
Inworp. Drăguloiu met een snelle inworp. Fass bereikt de bal nog maar net als eerste. Fass geeft een lange en hoge pass. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Staš bokst de bal weg.

30e minuut.
Pedras geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kruski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu geeft de bal voor. Staš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Daar is Lantigua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantigua geeft de bal voor. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... Staš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lantigua passt de bal zonder na te denken. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu passt de bal in één keer door. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Lantigua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantigua geeft de bal voor. Staš werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Pedras bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu onderschept slim de pass. Drăguloiu geeft een hoge lob. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fass is nu in balbezit. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu passt de bal met de wreef. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 72%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 28%.
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:4

46e minuut.
Milanov is nu in balbezit. Milanov geeft een hoge lob. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:5

47e minuut.
Węc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pedras de bal. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Staš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:6

52e minuut.
Węc met een sublieme pass. Milanov onderschept slim de pass. Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babich neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Węc kopt de bal weg. Daar is Płonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy haalt uit met een fantastische trap. Staš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:7

55e minuut.
Pedras rent richting de bal. Pedras geeft een lange en hoge pass. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 1:7

57e minuut.
Luty is nu in balbezit. Luty geeft de bal voor. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 1:8

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăguloiu met de inworp. Fass geeft de bal voor. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Staš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 1:9

60e minuut.
Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniczy geeft de bal voor. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babich met de inworp. Lantigua met een sublieme pass. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Niwiński onderschept slim de pass. Niwiński geeft een hoge lob. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. Staš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 1:10

83e minuut.
Klungelig pakt Lantigua de bal. Płonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua onderschept slim de pass. Lantigua geeft de bal voor. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Staš bokst de bal weg.

86e minuut.
Klungelig pakt Lantigua de bal. Lantigua geeft de bal voor. Serrano kopt de bal weg. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Pedras kopt de bal weg. Fass rent richting de bal. Fass passt de bal zonder na te denken. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lantigua met een sublieme pass. Fass bereikt de bal nog maar net als eerste. Fass geeft een lange en hoge pass. Serrano krijgt zijn hoofd ertegen. Staš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 63%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 37%.
FC Biała Tuchów - Ząbkowskie Legiony ZL`11 1:11