Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lietuva U21 Jamaica U21
It`s late... Tactiek no mids
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 39.8
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Green is nu in balbezit. Gramšas verovert de bal door een tackle van achteren. Gramšas passt de bal met de wreef. Karalukas is nu in balbezit. Karalukas schiet op doel. Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toločkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toločkovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Jamaica U21 1:0

4e minuut.
Daar is Hue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karalukas rent richting de bal. Hue schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hue krijgt een gele kaart. Karalukas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Razmianecas wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Brown trapt de bal weg van het doel. Šamborskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair begaat een overtreding. Sinclair krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Razmianecas neemt de hoekschop. Barrett kopt de bal weg. Kazinecas probeert naar een medespeler te passen. Lajauskas rent richting de bal. Lajauskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mielinis geeft de bal voor. Toločkovas is nu in balbezit. Razmianecas probeert naar een medespeler te passen. Karalukas rent richting de bal. Karalukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Jamaica U21 2:0

11e minuut.
Scarlett is nu in balbezit. Scarlett met een sublieme pass. Ralph bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralph haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Jamaica U21 2:1

20e minuut.
Toločkovas passt de bal zonder na te denken. Gotautas is nu in balbezit. Lajauskas is nu in balbezit. Karalukas rent richting de bal. Karalukas schiet op doel. De bal raakt de paal. Toločkovas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kunčinas komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Green is nu in balbezit. Kazinecas verovert de bal door een tackle van achteren. Kazinecas geeft een hoge lob. Karalukas is nu in balbezit. Karalukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Jamaica U21 3:1

38e minuut.
Gotautas is nu in balbezit. Kazinecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotautas met een sublieme pass. Lajauskas rent richting de bal. Lajauskas haalt uit met een fantastische trap. Brown bokst de bal weg.

45e minuut.
Kunčinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue rent richting de bal. Kunčinas onderschept slim de pass. Kunčinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Jamaica U21 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 41%, Jamaica U21 59%.
Lietuva U21 - Jamaica U21 4:1

47e minuut.
Kazinecas rent richting de bal. Kazinecas passt de bal met de wreef. Razmianecas probeert naar een medespeler te passen. Kunčinas rent richting de bal. Kunčinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Doeltrap. Crawford komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Gotautas is nu in balbezit. Gotautas met een sublieme pass. Karalukas rent richting de bal. Karalukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Jamaica U21 5:1

54e minuut.
Šamborskis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scarlett met de inworp. Crawford rent richting de bal. Crawford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Šamborskis verovert de bal door een tackle van achteren. Šamborskis passt de bal met de wreef. Kunčinas is nu in balbezit. Karalukas rent richting de bal. Karalukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Jamaica U21 6:1

62e minuut.
Dias komt het veld opgelopen. Nagorkinas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kazinecas rent richting de bal. Kazinecas geeft de bal voor. Karalukas is nu in balbezit. Karalukas schiet op doel. Brown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Jamaica U21 7:1

71e minuut.
Šamborskis geeft een lange en hoge pass. Crawford heeft problemen om de bal te vangen. Ralph is nu in balbezit. Ralph draait met de bal, schiet en ... Rubašius probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Vaitelis komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Hue speelt de bal door. Vaitelis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gotautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lajauskas is nu in balbezit. Lajauskas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lajauskas is nu in balbezit. Gardner begaat een overtreding. Lajauskas raakt geblesseerd tijdens het duel. Razmianecas met een snel genomen vrije trap. Karalukas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Jamaica U21 8:1

87e minuut.
Razmianecas is nu in balbezit. Razmianecas passt de bal in één keer door. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalukas verovert de bal door een tackle van achteren. Karalukas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 36%, Jamaica U21 64%.
Lietuva U21 - Jamaica U21 8:1