Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia U21 Tūnis U21
pp1 Tactiek tunis_new
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.1 gemiddelde waardering 40.6
very good Schieten adequate
adequate Passen average
very good Verdedigen good


4e minuut.
Skander passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ghazghazi de bal. Tecuari geeft de bal voor. Fitriansyah rent richting de bal. Fitriansyah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Tobing raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Munawar komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Erianto passt de bal in één keer door. Daar is Munawar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munawar passt de bal zonder na te denken. Fitriansyah rent richting de bal. Fitriansyah schiet op doel. Nisawi bokst de bal weg.

8e minuut.
Guitouni is nu in balbezit. Bacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Supriatna zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Supriatna naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Munawar rent richting de bal. Guitouni verovert de bal door een tackle van achteren. Guitouni geeft een lange en hoge pass. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Tūnis U21 1:0

29e minuut.
Musriza geeft de bal voor. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah speelt de bal door. Erianto is nu in balbezit. Erianto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Tūnis U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 47%, Tūnis U21 53%.
Indonesia U21 - Tūnis U21 2:0

49e minuut.
Tecuari rent richting de bal. Tecuari geeft een lange en hoge pass. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... Nisawi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tecuari geeft de bal voor. Munawar kopt de bal weg. Klungelig pakt Khmili de bal. Fitriansyah rent richting de bal. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Erianto verovert de bal door een tackle van achteren. Erianto passt de bal zonder na te denken. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah schiet op doel. Nisawi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Tūnis U21 3:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Runtu is nu in balbezit. Atachi onderschept slim de pass. Atachi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Novrianto probeert naar een medespeler te passen. Munawar probeert de bal met de borst te controleren. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Atachi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. El Makhloufi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Wanggai geeft de bal voor. Guitouni rent richting de bal. Erianto onderschept slim de pass. Erianto haalt uit met een fantastische trap. Nisawi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Tūnis U21 4:0

75e minuut.
Nere komt het veld opgelopen. Batola komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Nere geeft de bal voor. Munawar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munawar passt de bal in één keer door. Fitriansyah is nu in balbezit. Fitriansyah geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Erianto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Tūnis U21 5:0

82e minuut.
Boujelbene met een sublieme pass. Ghazghazi rent richting de bal. Ghazghazi met een sublieme pass. Fitriansyah rent richting de bal. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Benzid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Al-Malik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 40%, Tūnis U21 60%.
Indonesia U21 - Tūnis U21 5:0