Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hayastan U21 Ireland U21
Hay ...SKA Tactiek Test Portugalia
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Manaryan probeert naar een medespeler te passen. Arturyan rent richting de bal. Arturyan passt de bal zonder na te denken. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihranyan is nu in balbezit. Norman verovert de bal door een tackle van achteren. Truman rent richting de bal. Truman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bell met een sublieme pass. Hovhannisyan rent richting de bal. Hovhannisyan geeft de bal voor. De Mange rent richting de bal. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Truman draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Koryunyan de bal onder controle te krijgen. Truman bereikt de bal nog maar net als eerste. Truman passt de bal met de wreef. MacTause geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hovhannisyan geeft de bal voor. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wale krijgt een gele kaart. Chorekyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chorekyan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - Ireland U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan U21 54%, Ireland U21 46%.
Hayastan U21 - Ireland U21 1:0

46e minuut.
McEneaney komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Manaryan passt de bal zonder na te denken. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan speelt de bal door. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorekyan schiet op doel. Spaul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De Mange geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manaryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Aznavour komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bell kopt de bal weg. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin passt de bal met de wreef. Truman bereikt de bal nog maar net als eerste. Truman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan geeft een lange en hoge pass. Wale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chorekyan rent richting de bal. Chorekyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - Ireland U21 2:0

65e minuut.
Buitenspel voor Chorekyan. Goede buitenspelval van de verdediging. Fogharty komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Aznavour verovert de bal door een tackle van achteren. Aznavour geeft een lange en hoge pass. Daar is De Mange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovhannisyan rent richting de bal. Hovhannisyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aronyan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Isahakyan kopt de bal weg. Manaryan geeft een lange en hoge pass. Chorekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorekyan draait met de bal, schiet en ... Spaul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - Ireland U21 3:0

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spaul trapt de bal weg van het doel. Manaryan kopt de bal weg. Aznavour rent richting de bal. Aznavour geeft een hoge lob. Spaul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Hovannisyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovannisyan geeft een lange en hoge pass. Aronyan kopt de bal weg. Daar is Chorekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorekyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan U21 37%, Ireland U21 63%.
Hayastan U21 - Ireland U21 3:0