Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Africa U21 Österreich U21
Africanation Tactiek LaScaloneta
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
38.9 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Zollbrecht rent richting de bal. Gondwe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zollbrecht is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Donnelly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Österreich U21 0:1

7e minuut.
Stahnke geeft een hoge lob. Ewen probeert de bal met de borst te controleren. Maurerbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurerbauer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maurerbauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stahnke is nu in balbezit. Stahnke geeft de bal voor. Maurerbauer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nigrin is nu in balbezit. Nigrin schiet op doel. Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Maurerbauer geeft een lange en hoge pass. Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Nigrin rent richting de bal. Nigrin haalt uit met een fantastische trap. Donnelly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Österreich U21 0:2

31e minuut.
Stahnke kopt de bal weg. Chenene is nu in balbezit. Maurerbauer verovert de bal door een tackle van achteren. Maurerbauer geeft een hoge lob. Nigrin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Stahnke geeft een hoge lob. Nigrin heeft problemen om de bal te vangen. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigrin onderschept slim de pass. Nigrin schiet op doel. Donnelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maurerbauer is nu in balbezit. Maurerbauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Österreich U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 64%, Österreich U21 36%.
South Africa U21 - Österreich U21 0:3

47e minuut.
Raselemane controleert de bal met de borst. Maurerbauer is nu in balbezit. Maurerbauer passt de bal zonder na te denken. Nigrin rent richting de bal. Nigrin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Cook probeert de bal aan de voet te houden. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos passt de bal in één keer door. Nigrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigrin schiet op doel. Donnelly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Nomvete geeft een lange en hoge pass. Kreuzer kopt de bal weg. Daar is Weichselbraun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure draait met de bal, schiet en ... Hasenhüttl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Stahnke passt de bal in één keer door. Nigrin is nu in balbezit. Nigrin geeft een lange en hoge pass. Zollbrecht rent richting de bal. Zollbrecht passt de bal met de wreef. Donnelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Raselemane rent richting de bal. Haushofer onderschept slim de pass. Haushofer geeft een hoge lob. Zollbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollbrecht haalt uit met een fantastische trap. Donnelly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Österreich U21 0:4

65e minuut.
Meiring komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Nomvete geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maurerbauer met een snelle inworp. Zollbrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollbrecht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Maurerbauer geeft een hoge lob. Roos rent richting de bal. Roos passt de bal met de wreef. Zollbrecht is nu in balbezit. Zollbrecht geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Mathopa komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ewen kopt de bal weg. Cook probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nigrin is nu in balbezit. Nigrin schiet op doel. Mathopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Österreich U21 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 64%, Österreich U21 36%.
South Africa U21 - Österreich U21 0:5