Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Österreich U21 al-Jazā’ir U21
LaScaloneta Tactiek MERGUEZ QQD
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
30 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 47.6
solide Schieten goed
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


13e minuut.
Klungelig pakt Hanoune de bal. Stahnke rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanoune. Hanoune krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Maurerbauer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tahar neemt vlug de vrije trap. Sieberer heeft problemen om de bal te vangen. Lakhdar rent richting de bal. Lakhdar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mammeri neemt vlug de vrije trap. Lakhdar Hamina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kreuzer. Kreuzer krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Lakhdar Hamina kopt de bal weg. Daar is Malek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakhdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek rent richting de bal. Malek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Maurerbauer passt de bal in één keer door. Zollbrecht rent richting de bal. Zollbrecht met een sublieme pass. Dengler rent richting de bal. Dengler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 50%, al-Jazā’ir U21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Österreich U21 - al-Jazā’ir U21 0:0

46e minuut.
Lakhdar Hamina passt de bal zonder na te denken. Benyahia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zollbrecht. Zollbrecht krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zollbrecht stond buitenspel. Panenka komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Stahnke kopt de bal weg. Maurerbauer rent richting de bal. Maurerbauer geeft de bal voor. Panenka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - al-Jazā’ir U21 1:0

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Panenka stond buitenspel. Steinmüller komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tahar geeft de bal voor. Lakhdar is nu in balbezit. Stahnke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stahnke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 53%, al-Jazā’ir U21 47%.
Österreich U21 - al-Jazā’ir U21 1:0