Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-08 10:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group O
  • Stadion: gagi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 15743
Sakartvelo U21 Uruguay U21
DEF>>> Tactiek M.Laudrup
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
28 gemiddelde waardering 53.3
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gakhokidze de bal onder controle te krijgen. Colturi is nu in balbezit. Colturi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Burdiladze geeft een hoge lob. Vignole geeft een lange en hoge pass. Colturi kopt de bal weg. Puente is nu in balbezit. Puente schiet op doel. Isakadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Renjel bereikt de bal nog maar net als eerste. Renjel schiet op doel. Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chabukiani probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abal zal de hoekschop nemen. Isakadze bokst de bal weg. Isakadze met een sublieme pass. Vignole kopt de bal weg. Bolívar controleert de bal met de borst. Bolívar geeft de bal voor. Renjel springt en kopt de bal. Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Buitenspel voor Renjel. Goede buitenspelval van de verdediging. Kacharava neemt vlug de vrije trap. Vignole kopt de bal weg. Abal is nu in balbezit. Abal geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Uruguay U21 0:1

12e minuut.
Vignole geeft een lange en hoge pass. Burdiladze kopt de bal weg. Tumanishvili probeert de bal aan de voet te houden. Puente is nu in balbezit. Puente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Uruguay U21 0:2

16e minuut.
Klungelig pakt Colturi de bal. Renjel met een sublieme pass. Puente is nu in balbezit. Puente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Uruguay U21 0:3

17e minuut.
Daar is Avaliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jikurauli is nu in balbezit. Renjel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Renjel krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Abal met een sublieme pass. Colturi is nu in balbezit. Burdiladze begaat een overtreding. Colturi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abal komt bij de bal en schiet. Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Kacharava is nu in balbezit. Kacharava geeft een hoge lob. Bolívar met een sublieme pass. Renjel rent richting de bal. Renjel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Abal verovert de bal door een tackle van achteren. Abal speelt de bal door. Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Puente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vignole kan de bal niet met de borst controleren. Kokiashvili rent richting de bal. Vignole onderschept slim de pass. Vignole heeft problemen om de bal te vangen. Vignole geeft een hoge lob. Isakadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Bolívar met de inworp. Abal geeft een hoge lob. Isakadze met een sublieme pass. Pietrafesa kopt de bal weg. Abal geeft een lange en hoge pass. Isakadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Renjel rent richting de bal. Renjel schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Abal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abal geeft de bal voor. Klungelig pakt Gakhokidze de bal. Puente rent richting de bal. Puente haalt uit met een fantastische trap. Isakadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bolívar passt de bal zonder na te denken. Vignole rent richting de bal. Vignole geeft een hoge lob. Puente maakt een snoekduik en kopt de bal. Isakadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Uruguay U21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo U21 80%, Uruguay U21 20%.
Sakartvelo U21 - Uruguay U21 0:4

46e minuut.
Renjel probeert naar een medespeler te passen. Puente is nu in balbezit. Puente passt de bal in één keer door. Renjel bereikt de bal nog maar net als eerste. Renjel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Gakhokidze verovert de bal door een tackle van achteren. Gakhokidze met een sublieme pass. Vignole bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignole geeft een lange en hoge pass. Colturi maakt een snoekduik en kopt de bal. Isakadze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Buitenspel voor Colturi. Goede buitenspelval van de verdediging. Bertone komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Abal rent richting de bal. Abal met een sublieme pass. Vignole bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignole geeft een hoge lob. Renjel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Burdiladze met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Avaliani de bal. Abal geeft de bal voor. Colturi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Colturi stond buitenspel. Nikolaishvili komt het veld opgelopen. Izuibejeres komt het veld opgelopen. Getsadze komt het veld opgelopen. Mamukashvili komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bertone geeft de bal voor. Renjel kopt de bal weg. Puente rent richting de bal. Puente haalt uit met een fantastische trap. Isakadze probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bertone is nu in balbezit. Bertone geeft een lange en hoge pass. Puente heeft problemen om de bal te vangen. Renjel rent richting de bal. Renjel draait met de bal, schiet en ... Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Daar is Burdiladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chabukiani onderschept slim de pass. Renjel is nu in balbezit. Renjel geeft een hoge lob. Puente springt en kopt de bal. Isakadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ribas komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bertone rent richting de bal. Bertone geeft een lange en hoge pass. Ribas rent richting de bal. Puente is nu in balbezit. Puente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Abal rent richting de bal. Abal passt de bal met de wreef. Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar geeft de bal voor. Puente springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Uruguay U21 0:5

74e minuut.
Abal met de inworp. Bolívar controleert de bal met de borst. Bolívar geeft een hoge lob. Ribas rent richting de bal. Ribas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Isakadze met een harde bal richting middenveld. Vignole is nu in balbezit. Vignole geeft een hoge lob. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Uruguay U21 0:6

78e minuut.
Nikolaishvili rent richting de bal. Bertone begaat een overtreding. Nikolaishvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kokiashvili zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mamukashvili is nu in balbezit. Mamukashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Uruguay U21 1:6

85e minuut.
Bolívar geeft een hoge lob. Chabukiani kopt de bal weg. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar geeft een hoge lob. Puente rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Uruguay U21 1:7

89e minuut.
Vignole met de inworp. Klungelig pakt Bertone de bal. Bertone geeft een lange en hoge pass. Puente springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Vignole met de inworp. Bertone geeft een lange en hoge pass. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Uruguay U21 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo U21 83%, Uruguay U21 17%.
Sakartvelo U21 - Uruguay U21 1:8