Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
England U21 Portugal U21
ENG_433_MID_2 Tactiek Marcar Golos
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 51.3
excellent Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Cole passt de bal in één keer door. Burrows is nu in balbezit. Burrows passt de bal in één keer door. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap. Coronel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Portugal U21 1:0

4e minuut.
Burrows probeert de bal aan de voet te houden. Negro kopt de bal weg. Seara bereikt de bal nog maar net als eerste. Seara probeert de bal met de borst te controleren. Seara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gandara met de inworp. Martires bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gandara met de inworp. Martires geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Seara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Negro kopt de bal weg. Daar is Agbonlahor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seara bereikt de bal nog maar net als eerste. Seara haalt uit met een fantastische trap. Cole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gazza passt de bal met de wreef. Cole is nu in balbezit. Cole passt de bal met de wreef. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Keane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lala is nu in balbezit. Lala geeft de bal voor. Seara bereikt de bal nog maar net als eerste. Seara draait met de bal, schiet en ... Cole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Burrows verovert de bal door een tackle van achteren. Lala onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rooney. Rooney krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Feio rent richting de bal. Feio speelt de bal door. Negro met een sublieme pass. Seara is nu in balbezit. Seara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
England U21 - Portugal U21 1:1

37e minuut.
Klungelig pakt Martires de bal. Martires speelt de bal door. Lala rent richting de bal. Lala geeft een lange en hoge pass. Seara bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England U21 54%, Portugal U21 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
England U21 - Portugal U21 1:1

54e minuut.
Gazza geeft een lange en hoge pass. Vale onderschept slim de pass. Burrows bereikt de bal nog maar net als eerste. Burrows geeft de bal voor. Rose springt en kopt de bal. Coronel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Lala onderschept slim de pass. Lala passt de bal zonder na te denken. Brochardo geeft de bal voor. Seara rent richting de bal. Seara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Seara rent richting de bal. Rooney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Terry komt het veld opgelopen. Warhurst komt het veld opgelopen. McManaman komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Agbonlahor passt de bal in één keer door. McManaman bereikt de bal nog maar net als eerste. McManaman passt de bal zonder na te denken. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Cole probeert naar een medespeler te passen. Warhurst is nu in balbezit. Warhurst geeft de bal voor. Terry springt en kopt de bal. Coronel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England U21 - Portugal U21 2:1

67e minuut.
Valejo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Warhurst geeft een lange en hoge pass. Terry rent richting de bal. Vale legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Terry raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Praça komt het veld opgelopen. Ramsdale kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Coronel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Buitenspel voor Ramsdale. Goede buitenspelval van de verdediging. Israel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Agbonlahor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seara is nu in balbezit. Seara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Buitenspel voor Warhurst. Goede buitenspelval van de verdediging. Povoação komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England U21 42%, Portugal U21 58%.
England U21 - Portugal U21 2:1