Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-22 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Dionyséen Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2172
Comeback FC Rapid*Bucuresti
ouihonhon Tactiek MID
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen good


5e minuut.
Riguer passt de bal zonder na te denken. Strzelecki is nu in balbezit. Strzelecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Melgarejo de bal. Melgarejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Rapid*Bucuresti 0:1

6e minuut.
Kenéz passt de bal zonder na te denken. Starenios is nu in balbezit. Starenios speelt de bal door. Karaosmanoğlu rent richting de bal. Karaosmanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Wettergren onderschept slim de pass. Wettergren passt de bal zonder na te denken. Buján bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo verovert de bal door een tackle van achteren. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Matuszak geeft de bal voor. Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkatz begaat een overtreding. Dowbór is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dowbór komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Strzelecki rent richting de bal. Strzelecki passt de bal met de wreef. Starenios probeert naar een medespeler te passen. Wettergren rent richting de bal. Wettergren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Simonin geeft de bal voor. Rejmer is nu in balbezit. Perenda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perenda krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Suksela speelt de bal door. Starenios kopt de bal weg. Matuszak controleert de bal met de borst. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Perenda met een snelle inworp. Riguer probeert naar een medespeler te passen. Wettergren rent richting de bal. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Matuszak met een harde bal richting middenveld. Riguer controleert de bal met de borst. Riguer geeft een hoge lob. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Merkatz geeft een hoge lob. Carrier geeft een lange en hoge pass. Daar is Kenéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaosmanoğlu rent richting de bal. Karaosmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Buján is nu in balbezit. Buján met een sublieme pass. Karaosmanoğlu is nu in balbezit. Karaosmanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Suksela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Comeback FC - Rapid*Bucuresti 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback FC 71%, Rapid*Bucuresti 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Comeback FC - Rapid*Bucuresti 1:1

54e minuut.
Wettergren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

85e minuut.
Büyükel geeft de bal voor. Inworp. Riguer met de inworp. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Rapid*Bucuresti 1:2

88e minuut.
Riguer speelt de bal door. Starenios is nu in balbezit. Starenios speelt de bal door. Strzelecki heeft problemen om de bal te vangen. Starenios geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback FC 80%, Rapid*Bucuresti 20%.
Comeback FC - Rapid*Bucuresti 1:2