Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chełmek KS Polonia Skierniewice
wing1v1 Tactiek Upławy jic
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
83.7 gemiddelde waardering 82.5
brilliant Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
magical Verdedigen magical


3e minuut.
Bogarde geeft een lange en hoge pass. Çalışkaner rent richting de bal. Çalışkaner passt de bal met de wreef. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ingimundsson geeft de bal voor. Kuchta is nu in balbezit. Frusina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuchta raakt geblesseerd tijdens het duel. Goryl legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dunev bokst de bal weg.

12e minuut.
Bogarde rent richting de bal. Bogarde passt de bal met de wreef. Çalışkaner probeert naar een medespeler te passen. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - KS Polonia Skierniewice 1:0

16e minuut.
Mętel geeft de bal voor. Díez Guisasola probeert naar een medespeler te passen. Çalışkaner probeert naar een medespeler te passen. Goryl is nu in balbezit. Goryl haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - KS Polonia Skierniewice 2:0

21e minuut.
Díez Guisasola verovert de bal door een tackle van achteren. Díez Guisasola met een sublieme pass. Mankiewicz met een sublieme pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. Dunev bokst de bal weg.

22e minuut.
Mövlüyarov verovert de bal door een tackle van achteren. Mövlüyarov met een sublieme pass. Košumberský controleert de bal met de borst. Mövlüyarov geeft een hoge lob. Bogarde kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bogarde met een snelle inworp. Mankiewicz rent richting de bal. Mankiewicz passt de bal in één keer door. Goryl is nu in balbezit. Goryl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çalışkaner met een snelle inworp. Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz geeft een hoge lob. Kuchta krijgt zijn hoofd ertegen. Dunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Opplinger passt de bal in één keer door. Calizzi is nu in balbezit. Calizzi passt de bal zonder na te denken. Renou rent richting de bal. Renou draait met de bal, schiet en ... Mestre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Dybowski met een sublieme pass. Çalışkaner rent richting de bal. Çalışkaner geeft een lange en hoge pass. Kuchta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - KS Polonia Skierniewice 3:0

36e minuut.
Mętel geeft de bal voor. Inworp. Dybowski met een snelle inworp. Bogarde geeft de bal voor. Kuchta maakt een snoekduik en kopt de bal. Dunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Dybowski geeft een lange en hoge pass. Kuchta is nu in balbezit. Martín Morín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Jonowski is nu in balbezit. Jonowski passt de bal in één keer door. Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner geeft een lange en hoge pass. Goryl maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Çalışkaner passt de bal met de wreef. Mankiewicz rent richting de bal. Mankiewicz passt de bal met de wreef. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Calizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski onderschept slim de pass. Dybowski passt de bal zonder na te denken. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl draait met de bal, schiet en ... Dunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 29%, KS Polonia Skierniewice 71%.
FC Chełmek - KS Polonia Skierniewice 3:0

46e minuut.
Grudniewski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mankiewicz passt de bal in één keer door. Bogarde is nu in balbezit. Bogarde passt de bal zonder na te denken. Goryl is nu in balbezit. Goryl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bogarde met een snelle inworp. Mankiewicz met een sublieme pass. Goryl is nu in balbezit. Goryl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bogarde passt de bal met de wreef. Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner probeert naar een medespeler te passen. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel. Dunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

54e minuut.
Bogarde probeert naar een medespeler te passen. Mankiewicz is nu in balbezit. Mankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Goryl rent richting de bal. Mövlüyarov onderschept slim de pass. Kuchta onderschept slim de pass. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Dunev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Díez Guisasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez Guisasola passt de bal met de wreef. Matthews heeft problemen om de bal te vangen. Renou is nu in balbezit. Renou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Armenis heeft problemen om de bal te vangen. Renou bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenis begaat een overtreding. Armenis krijgt een gele kaart. Renou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Opplinger wilt de vrije trap nemen. Mestre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Grudniewski kopt de bal weg. Ingimundsson rent richting de bal. Ingimundsson geeft een hoge lob. Goryl springt en kopt de bal. Dunev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kuchta speelt de bal door. Çalışkaner rent richting de bal. Çalışkaner probeert naar een medespeler te passen. Bogarde geeft een hoge lob. Goryl springt en kopt de bal. Dunev bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Týrl komt het veld opgelopen. Bogarde neemt de hoekschop. Goryl krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - KS Polonia Skierniewice 4:0

78e minuut.
Kuchta rent richting de bal. Ter Malkhasyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuchta raakt geblesseerd tijdens het duel. Goryl kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - KS Polonia Skierniewice 5:0

82e minuut.
Bogarde met een sublieme pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Opplinger speelt de bal door. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bogarde probeert de bal met de borst te controleren. Týrl rent richting de bal. Armenis geeft een hoge lob. Díez Guisasola controleert de bal met de borst. Matthews is nu in balbezit. Mestre bokst de bal weg. Matthews rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 32%, KS Polonia Skierniewice 68%.
FC Chełmek - KS Polonia Skierniewice 5:0