Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-04-16 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga V.028
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 25618
Widzew Zgierz FC SIERAKOWICE
Dobra VI Tactiek pp6
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen solid


8e minuut.
Inworp. Koliakis met de inworp. Cuéllar Taínta is nu in balbezit. Cuéllar Taínta geeft een hoge lob. Koń bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cuéllar Taínta heeft problemen om de bal te vangen. Cuéllar Taínta probeert naar een medespeler te passen. Koliakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliakis geeft een lange en hoge pass. Koń springt en kopt de bal. Brokowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Owsianka probeert naar een medespeler te passen. Kowalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczuk speelt de bal door. Fonfara rent richting de bal. Fonfara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - FC SIERAKOWICE 0:1

32e minuut.
Pele Zapata rent richting de bal. Skrobich is nu in balbezit. Koliakis begaat een overtreding. Koliakis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Zgierz 51%, FC SIERAKOWICE 49%.
Widzew Zgierz - FC SIERAKOWICE 0:1

48e minuut.
Ciliński kopt de bal weg. Czerwiński is nu in balbezit. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - FC SIERAKOWICE 0:2

49e minuut.
Koń speelt de bal door. Daar is Sơn Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sơn Hải passt de bal met de wreef. Skrobich rent richting de bal. Skrobich haalt uit met een fantastische trap. Drapała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Bissacco geeft een lange en hoge pass. Daar is Sơn Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudzel speelt de bal door. Koń rent richting de bal. Koń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - FC SIERAKOWICE 1:2

62e minuut.
Fonfara passt de bal zonder na te denken. Skrobich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buendía. Skrobich raakt geblesseerd tijdens het duel. Owsianka komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Zgierz - FC SIERAKOWICE 1:3

66e minuut.
Kowalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskierko begaat een overtreding. Kowalczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kowalczuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Fonfara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonfara draait met de bal, schiet en ... Drapała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Skrobich passt de bal in één keer door. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński passt de bal in één keer door. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara schiet op doel. Drapała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Oskierko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczuk onderschept slim de pass. Kowalczuk geeft een lange en hoge pass. Fonfara rent richting de bal. Fonfara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ciliński is nu in balbezit. Pele Zapata onderschept slim de pass. Pele Zapata passt de bal in één keer door. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Zgierz 56%, FC SIERAKOWICE 44%.
Widzew Zgierz - FC SIERAKOWICE 1:3