Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lwy Ząbki KS Dziobaki
na A klasowców Tactiek 532v1
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten very good
solid Passen very good
incredible Verdedigen formidable


24e minuut.
Santalab bereikt de bal nog maar net als eerste. Santalab met een sublieme pass. Kuśmienny is nu in balbezit. Kuśmienny geeft de bal voor. Öncel springt en kopt de bal. Nieszkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Virga probeert naar een medespeler te passen. Pytelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytelka passt de bal in één keer door. Hiếu rent richting de bal. Hiếu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodds rent richting de bal. Bârlea is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel passt de bal met de wreef. Konkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxşıyev onderschept slim de pass. Baxşıyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Ząbki - KS Dziobaki 1:0

35e minuut.
Hiếu passt de bal zonder na te denken. Pytelka is nu in balbezit. Pytelka probeert naar een medespeler te passen. Gervásio rent richting de bal. Gervásio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lwy Ząbki - KS Dziobaki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lwy Ząbki 34%, KS Dziobaki 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lwy Ząbki - KS Dziobaki 1:1

49e minuut.
Öncel kopt de bal weg. İsayev rent richting de bal. Baxşıyev onderschept slim de pass. Baxşıyev schiet op doel. Nieszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lwy Ząbki - KS Dziobaki 2:1

51e minuut.
Gervásio verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moraru. Gervásio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stepanov met een snel genomen vrije trap. Hiếu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Stepanov speelt de bal door. Pytelka rent richting de bal. Pytelka speelt de bal door. Hiếu is nu in balbezit. Hiếu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Pantilimon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stepanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov geeft een hoge lob. Hiếu rent richting de bal. Hiếu schiet op doel. Paal! Gervásio is nu in balbezit. Gervásio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Polovanec rent richting de bal. Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pytelka zal de hoekschop nemen. Gervásio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lwy Ząbki - KS Dziobaki 2:2

57e minuut.
Baxşıyev probeert de bal aan de voet te houden. Moraru rent richting de bal. Moraru passt de bal met de wreef. Baxşıyev is nu in balbezit. Baxşıyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Psalidas is nu in balbezit. Stepanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanov speelt de bal door. Pytelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytelka geeft de bal voor. Dodds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gervásio kopt de bal weg. Daar is Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polovanec is nu in balbezit. Hiếu onderschept slim de pass. Hiếu draait met de bal, schiet en ... Dodds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
İsayev kopt de bal weg. Virga geeft een hoge lob. Gervásio kopt de bal weg. Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. Hiếu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Mihalik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pustelnik komt het veld opgelopen. Grillón komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Virga speelt de bal door. Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelnik is nu in balbezit. Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Hiếu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel passt de bal met de wreef. Baxşıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxşıyev draait met de bal, schiet en ... Nieszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lwy Ząbki 52%, KS Dziobaki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lwy Ząbki - KS Dziobaki 2:2