Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rock Bottom ANFIELD LFC
532 v2 a Tactiek 4222
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
67.6 gemiddelde waardering 58
formidabel Schieten goed
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


25e minuut.
Potoniec speelt de bal door. Caboni is nu in balbezit. Caboni passt de bal in één keer door. Mitruś rent richting de bal. Mitruś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Terry onderschept slim de pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terry. Terry krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Lichelli onderschept slim de pass. Lichelli met een sublieme pass. Endrődi rent richting de bal. Mitruś onderschept slim de pass. Mitruś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lismare onderschept slim de pass. Lismare geeft een lange en hoge pass. Mitruś kopt de bal weg. McMahon is nu in balbezit. McMahon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rock Bottom 41%, ANFIELD LFC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rock Bottom - ANFIELD LFC 0:0

54e minuut.
Klungelig pakt Maghiran de bal. Potoniec is nu in balbezit. Potoniec geeft een lange en hoge pass. Crnadak geeft de bal voor. McMahon krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lismare met een sublieme pass. Potoniec rent richting de bal. Potoniec probeert naar een medespeler te passen. McMahon is nu in balbezit. McMahon haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Caboni passt de bal met de wreef. Potoniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoniec passt de bal in één keer door. McMahon is nu in balbezit. McMahon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Araúz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Caboni kopt de bal weg. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maghiran krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Nasser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Potoniec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mitruś krijgt zijn hoofd ertegen. Kmetovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rock Bottom - ANFIELD LFC 1:0

81e minuut.
Araúz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Crnadak de bal onder controle te krijgen. Terry is nu in balbezit. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren. Macleod geeft een hoge lob. Rayvnlewfu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rock Bottom 37%, ANFIELD LFC 63%.
Rock Bottom - ANFIELD LFC 1:0