Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-03-29 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 32451
ANFIELD LFC Legia Będzin
double entry Tactiek Bombinha
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 68.4
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell is nu in balbezit. Pokora rent richting de bal. Hoddle verovert de bal door een tackle van achteren. Hoddle draait met de bal, schiet en ... Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Benítez geeft een hoge lob. Chilwell rent richting de bal. Endrődi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Endrődi krijgt een gele kaart. Chilwell raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoddle legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:1

12e minuut.
Rubinshtein passt de bal met de wreef. Reuland is nu in balbezit. Reuland met een sublieme pass. Benítez speelt de bal door. Hoddle is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:2

29e minuut.
Orłowski probeert de bal met de borst te controleren. Orłowski speelt de bal door. Reuland is nu in balbezit. Reuland geeft een hoge lob. Chilwell springt en kopt de bal. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Benítez passt de bal in één keer door. Inworp. Şəkərəliyev met een snelle inworp. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari draait met de bal, schiet en ... Depenhörn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Benítez geeft een hoge lob. Hoddle rent richting de bal. Chilwell rent richting de bal. Chilwell schiet op doel. Nasser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle haalt uit met een fantastische trap. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:3

43e minuut.
Hoddle met een sublieme pass. Reuland heeft problemen om de bal te vangen. Reuland geeft de bal voor. Chilwell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:4

45e minuut.
Reuland is nu in balbezit. Reuland passt de bal zonder na te denken. Benítez met een sublieme pass. Chilwell is nu in balbezit. Chilwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 65%, Legia Będzin 35%.
ANFIELD LFC - Legia Będzin 0:5

52e minuut.
Lange probeert naar een medespeler te passen. Benítez is nu in balbezit. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoddle de bal. Hoddle draait met de bal, schiet en ... Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Vierziger verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benítez met de inworp. Lange geeft een hoge lob. Hoddle maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Valderrama kan de bal niet met de borst controleren. Chilwell probeert naar een medespeler te passen. Benítez rent richting de bal. Benítez geeft de bal voor. Chilwell springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Jones komt het veld opgelopen. Fijas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hoddle verovert de bal door een tackle van achteren. Hoddle probeert naar een medespeler te passen. Reuland is nu in balbezit. Reuland geeft de bal voor. Jones maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vierziger passt de bal zonder na te denken. Şəkərəliyev met een sublieme pass. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle draait met de bal, schiet en ... Depenhörn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 1:5

76e minuut.
Jones kopt de bal weg. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez geeft een lange en hoge pass. Jones krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Legia Będzin 1:6

80e minuut.
Inworp. Stephens komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Benítez speelt de bal door. Jones rent richting de bal. Nasser rent richting de bal. Jones verovert de bal door een tackle van achteren. Jones haalt uit met een fantastische trap. Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 60%, Legia Będzin 40%.
ANFIELD LFC - Legia Będzin 1:6