Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-31 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 47000
ANFIELD LFC Thamesmead Town FC
4222 Tactiek Higher attack
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
58.2 gemiddelde waardering 71.4
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Endrődi kopt de bal weg. Radke is nu in balbezit. Radke geeft een hoge lob. Miller springt en kopt de bal. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:1

2e minuut.
Miller passt de bal in één keer door. Kupisz met een sublieme pass. Dydek geeft een hoge lob. Topçuoğlu is nu in balbezit. Topçuoğlu draait met de bal, schiet en ... Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bezděkovský rent richting de bal. Topçuoğlu begaat een overtreding. Topçuoğlu krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Araúz rent richting de bal. Araúz geeft de bal voor. Talbot kopt de bal weg. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Beckham bokst de bal weg.

11e minuut.
Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kupisz met een sublieme pass. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miller rent richting de bal. Miller schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:2

20e minuut.
Pickles heeft problemen om de bal te vangen. Araúz verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz passt de bal met de wreef. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Beckham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Miller onderschept slim de pass. Miller passt de bal met de wreef. Dydek rent richting de bal. Dydek geeft een lange en hoge pass. Topçuoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Emczyński probeert naar een medespeler te passen. Radke geeft de bal voor. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:3

35e minuut.
Radke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Topçuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bezděkovský. Bezděkovský krijgt een gele kaart. Topçuoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dydek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Topçuoğlu springt en kopt de bal. Postoacă bokst de bal weg.

39e minuut.
Terrazas met een sublieme pass. Kupisz met een sublieme pass. Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek geeft een hoge lob. Miller krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Pickles bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickles passt de bal zonder na te denken. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago geeft de bal voor. Topçuoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Miller stond buitenspel. Gazza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 73%, Thamesmead Town FC 27%.
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:3

47e minuut.
Radke bereikt de bal nog maar net als eerste. Radke passt de bal zonder na te denken. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ... Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:4

49e minuut.
Bình Nguyên met een sublieme pass. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçuoğlu onderschept slim de pass. Topçuoğlu schiet op doel. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:5

54e minuut.
Gazza passt de bal met de wreef. Dydek rent richting de bal. Dydek geeft een hoge lob. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Chyła komt het veld opgelopen. Folchi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Derbin komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Terrazas geeft een lange en hoge pass. Topçuoğlu kopt de bal weg. Radke rent richting de bal. Radke geeft een lange en hoge pass. Topçuoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Valderrama met een snelle inworp. Gazza is nu in balbezit. Gazza speelt de bal door. Dydek is nu in balbezit. Dydek geeft de bal voor. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Endrődi kopt de bal weg. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Gazza is nu in balbezit. Gazza probeert naar een medespeler te passen. Radke is nu in balbezit. Radke geeft de bal voor. Topçuoğlu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Emczyński onderschept slim de pass. Emczyński met een sublieme pass. Chyła rent richting de bal. Chyła geeft een lange en hoge pass. Derbin maakt een snoekduik en kopt de bal. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Macleod controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gago neemt vlug de vrije trap. Dydek is nu in balbezit. Dydek geeft de bal voor. Derbin springt en kopt de bal. Postoacă bokst de bal weg.

86e minuut.
Bezděkovský is nu in balbezit. Radke onderschept slim de pass. Radke geeft de bal voor. Topçuoğlu is nu in balbezit. Topçuoğlu draait met de bal, schiet en ... Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Gago kopt de bal weg. Dydek geeft de bal voor. Topçuoğlu rent richting de bal. Topçuoğlu draait met de bal, schiet en ... Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 70%, Thamesmead Town FC 30%.
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:5