Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barstable ANFIELD LFC
433 Sco Tactiek cork
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 5
55.2 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
McDermot probeert naar een medespeler te passen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia speelt de bal door. Banan bereikt de bal nog maar net als eerste. Banan schiet op doel. Kmetovski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barstable - ANFIELD LFC 1:0

19e minuut.
Inworp. Czerwek met een snelle inworp. Bezděkovský probeert naar een medespeler te passen. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari haalt uit met een fantastische trap. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Tecuari rent richting de bal. Mânzeanu onderschept slim de pass. Macleod onderschept slim de pass. Macleod schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barstable 40%, ANFIELD LFC 60%.
FC Barstable - ANFIELD LFC 1:0

47e minuut.
Suljagić onderschept slim de pass. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een hoge lob. Tecuari rent richting de bal. Tecuari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Czerwek probeert de bal aan de voet te houden. Macleod rent richting de bal. Macleod met een sublieme pass. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ponte kopt de bal weg. Banan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Valderrama zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Valderrama naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Bezděkovský is nu in balbezit. Bezděkovský geeft de bal voor. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Urrutia met een sublieme pass. Banan heeft problemen om de bal te vangen. Endrődi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Endrődi krijgt een gele kaart. Banan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Folchi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ponte kopt de bal weg. Peltoperä is nu in balbezit. Peltoperä met een sublieme pass. Čeglec bereikt de bal nog maar net als eerste. Čeglec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nasser geeft een hoge lob. McDermot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari verovert de bal door een tackle van achteren. Tecuari schiet op doel. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barstable 55%, ANFIELD LFC 45%.
FC Barstable - ANFIELD LFC 1:0