Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-24 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24774
ANFIELD LFC FC Barstable
cork Tactiek 433 Sco v2
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
55.4 gemiddelde waardering 40.6
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Pazderski is nu in balbezit. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot passt de bal zonder na te denken. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mânzeanu passt de bal zonder na te denken. Radenkov is nu in balbezit. Met opzet legt Vierziger zijn tegenspeler op de grond. Vierziger is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Radenkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peltoperä met een snel genomen vrije trap. Postoacă speelt de bal door. Folchi kopt de bal weg. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ilioara met een sublieme pass. Nasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasser passt de bal zonder na te denken. Ilioara is nu in balbezit. Ilioara draait met de bal, schiet en ... Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Macleod rent richting de bal. Macleod met een sublieme pass. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. Bielawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Araúz met een sublieme pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu begaat een overtreding. Mânzeanu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Radenkov is nu in balbezit. Met opzet legt Valderrama zijn tegenspeler op de grond. Radenkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radenkov met een snel genomen vrije trap. Agárdi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Radenkov is nu in balbezit. Radenkov passt de bal met de wreef. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - FC Barstable 0:1

36e minuut.
Folchi speelt de bal door. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft de bal voor. Klungelig pakt Macleod de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - FC Barstable 1:1

38e minuut.
Valderrama geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pazderski de bal. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Bielawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - FC Barstable 2:1

39e minuut.
Araúz geeft een lange en hoge pass. Ilioara probeert de bal aan de voet te houden. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Folchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Macleod de bal. Peltoperä tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peltoperä krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Folchi kan de bal niet met de borst controleren. Folchi geeft een hoge lob. Talbot rent richting de bal. Talbot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - FC Barstable 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 37%, FC Barstable 63%.
ANFIELD LFC - FC Barstable 3:1

47e minuut.
Araúz met een sublieme pass. Bochinsky speelt de bal door. Macleod rent richting de bal. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Buitenspel voor Talbot. Goede buitenspelval van de verdediging. Bezděkovský komt het veld opgelopen. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bezděkovský is nu in balbezit. Bezděkovský passt de bal zonder na te denken. Valderrama geeft de bal voor. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Bielawa bokst de bal weg. Klungelig pakt Talbot de bal. Talbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - FC Barstable 4:1

67e minuut.
Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Məmmədoğlu met de inworp. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bochinsky geeft een hoge lob. Macleod kopt de bal weg. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Pazderski geeft een hoge lob. Buitenspel voor Ilioara. Goede buitenspelval van de verdediging. Nasser neemt vlug de vrije trap. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky schiet op doel. Bielawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran speelt de bal door. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Talbot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - FC Barstable 5:1

75e minuut.
Bình Nguyên komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mânzeanu speelt de bal door. Radenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radenkov speelt de bal door. Agárdi rent richting de bal. Agárdi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Mânzeanu geeft een hoge lob. Postoacă speelt de bal door. Sparky kan de bal niet met de borst controleren. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky draait met de bal, schiet en ... Bielawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Məmmədoğlu onderschept slim de pass. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ... Sparky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bochinsky geeft de bal voor. Suljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Macleod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macleod is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Məmmədoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Talbot springt en kopt de bal. Bielawa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 39%, FC Barstable 61%.
ANFIELD LFC - FC Barstable 5:1