Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-21 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12000
Universitatea Craiova FC ANFIELD LFC
new Tactiek cork
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Zieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleń passt de bal met de wreef. Daar is Hofman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofman geeft een hoge lob. Zieleń krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Bezděkovský passt de bal in één keer door. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bergkamp kopt de bal weg. Talbot rent richting de bal. Sterk onderschept slim de pass. Sterk passt de bal met de wreef. Folchi geeft de bal voor. Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky speelt de bal door. Sterk met een sublieme pass. Bezděkovský geeft een lange en hoge pass. Bergkamp maakt een snoekduik en kopt de bal. Cojocaru bokst de bal weg.

12e minuut.
Jan geeft een hoge lob. Villalobos kopt de bal weg. Endrődi heeft problemen om de bal te vangen. Zieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Talbot probeert naar een medespeler te passen. Sterk is nu in balbezit. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Craiova FC - ANFIELD LFC 0:1

34e minuut.
Nicoliţă is nu in balbezit. Bergkamp onderschept slim de pass. Bergkamp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Talbot de bal. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bezděkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Bezděkovský speelt de bal door. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Bergkamp springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Talbot is nu in balbezit. Talbot draait met de bal, schiet en ... Cojocaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Craiova FC 51%, ANFIELD LFC 49%.
Universitatea Craiova FC - ANFIELD LFC 0:1

55e minuut.
Nicoliţă geeft een hoge lob. Nasser kopt de bal weg. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Araúz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Bezděkovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezděkovský speelt de bal door. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Bình Nguyên komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bezděkovský passt de bal met de wreef. Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Willemsen. Willemsen krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Endrődi onderschept slim de pass. Endrődi geeft de bal voor. Bergkamp kopt de bal weg. Talbot rent richting de bal. Talbot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Craiova FC 61%, ANFIELD LFC 39%.
Universitatea Craiova FC - ANFIELD LFC 0:1