Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-14 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 34832
ANFIELD LFC Polska Walcząca
cork Tactiek 442
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
55.5 gemiddelde waardering 60.3
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Vierziger passt de bal zonder na te denken. Szűgyi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerwek. Czerwek krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Monnet probeert de bal aan de voet te houden. Folchi rent richting de bal. Correa probeert naar een medespeler te passen. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Jedynak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Szűgyi probeert naar een medespeler te passen. Ohliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohliger passt de bal zonder na te denken. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Correa met een sublieme pass. Talbot rent richting de bal. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Polska Walcząca 1:0

33e minuut.
Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Félix is nu in balbezit. Talbot begaat een overtreding. Talbot krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Macleod speelt de bal door. Czerwek is nu in balbezit. Szűgyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szűgyi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Correa met een sublieme pass. Ohliger is nu in balbezit. Ohliger geeft een lange en hoge pass. İskit maakt een snoekduik en kopt de bal. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Polska Walcząca 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 60%, Polska Walcząca 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Polska Walcząca 1:1

46e minuut.
Məmmədoğlu komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ohliger met een snelle inworp. Correa rent richting de bal. Correa geeft de bal voor. Soliwoda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Polska Walcząca 1:2

55e minuut.
Talbot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Macleod de bal. Macleod passt de bal in één keer door. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vierziger met de inworp. Correa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Məmmədoğlu. Məmmədoğlu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Macleod rent richting de bal. Monnet onderschept slim de pass. Monnet geeft een hoge lob. İskit rent richting de bal. İskit geeft een hoge lob. Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Correa zal de hoekschop nemen. Soliwoda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ohliger stond buitenspel. Bình Nguyên komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ohliger met een sublieme pass. Endrődi is nu in balbezit. Soliwoda onderschept slim de pass. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Polska Walcząca 1:3

78e minuut.
Carini geeft een lange en hoge pass. Bezděkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezděkovský geeft een hoge lob. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Jedynak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 68%, Polska Walcząca 32%.
ANFIELD LFC - Polska Walcząca 1:3