Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kowal203 ANFIELD LFC
The bEsT Tactiek cork
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
60.2 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Mendizábal probeert naar een medespeler te passen. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran geeft de bal voor. Talbot rent richting de bal. Talbot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Baccino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Abel is nu in balbezit. Bezděkovský rent richting de bal. Abel onderschept slim de pass. Abel schiet op doel. Kmetovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Abel is nu in balbezit. Vierziger rent richting de bal. Abel onderschept slim de pass. Podpora bereikt de bal nog maar net als eerste. Podpora haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Podpora zal de hoekschop nemen. Abel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Velardo kopt de bal weg. Daar is Ceauşescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araúz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Araúz krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ceauşescu passt de bal zonder na te denken. Podpora met een sublieme pass. Ziccardi rent richting de bal. Abel is nu in balbezit. Abel haalt uit met een fantastische trap. Kmetovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Folchi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kowal203 39%, ANFIELD LFC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kowal203 - ANFIELD LFC 0:0

53e minuut.
Bezděkovský kopt de bal weg. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky geeft de bal voor. Talbot rent richting de bal. Talbot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Ceauşescu passt de bal zonder na te denken. Ziccardi rent richting de bal. Maghiran begaat een overtreding. Ziccardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ceauşescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maeyer komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Bergkamp komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Maeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierziger verovert de bal door een tackle van achteren. Vierziger geeft een hoge lob. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kowal203 51%, ANFIELD LFC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kowal203 - ANFIELD LFC 0:0