Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holte Enders In The Sky FC ANFIELD LFC
352s2 Tactiek cork
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48 gemiddelde waardering 55.1
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Bezděkovský met een sublieme pass. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky met een sublieme pass. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari draait met de bal, schiet en ... Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Bezděkovský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bình Nguyên komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Onomah is nu in balbezit. Onomah geeft de bal voor. Klungelig pakt Czerwek de bal. Prutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Prutton haalt uit met een fantastische trap. Postoacă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holte Enders In The Sky FC 58%, ANFIELD LFC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Holte Enders In The Sky FC - ANFIELD LFC 0:0

55e minuut.
Czerwek is nu in balbezit. Folchi rent richting de bal. Folchi passt de bal zonder na te denken. Tecuari rent richting de bal. Tecuari schiet op doel. Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Denoth geeft een lange en hoge pass. Burkus controleert de bal met de borst. Bochinsky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bochinsky krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bình Nguyên geeft een hoge lob. Czerwek kopt de bal weg. Folchi met een sublieme pass. Bochinsky geeft een hoge lob. Macleod springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Məmmədoğlu komt het veld opgelopen. Talbot komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buitenspel voor Tecuari. Goede buitenspelval van de verdediging. Yaqubov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pimienta speelt de bal door. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky speelt de bal door. Talbot rent richting de bal. Talbot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Nasser geeft een hoge lob. Tecuari rent richting de bal. Pimienta verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot onderschept slim de pass. Talbot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Czerwek met een snelle inworp. Bochinsky met een sublieme pass. Czerwek rent richting de bal. Czerwek geeft de bal voor. Tecuari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Talbot passt de bal in één keer door. Tecuari rent richting de bal. Tecuari draait met de bal, schiet en ... Yaqubov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holte Enders In The Sky FC - ANFIELD LFC 0:1

83e minuut.
Denoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky onderschept slim de pass. Bochinsky met een sublieme pass. Talbot is nu in balbezit. Talbot schiet op doel. Yaqubov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bochinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochinsky geeft de bal voor. Tecuari springt en kopt de bal. Yaqubov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holte Enders In The Sky FC - ANFIELD LFC 0:2

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yaqubov niet meer kan verder spelen. Castedo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holte Enders In The Sky FC 69%, ANFIELD LFC 31%.
Holte Enders In The Sky FC - ANFIELD LFC 0:2