Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-03 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Cranmere Green
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 32113
Fenland Vikings ANFIELD LFC
442plus Tactiek cork
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.3 gemiddelde waardering 56.8
uitmuntend Schieten zeer goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Folchi geeft de bal voor. Tecuari heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Khôi is nu in balbezit. Trolesi is nu in balbezit. Trolesi passt de bal zonder na te denken. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Czerwek geeft de bal voor. Bochinsky kopt de bal weg. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari verovert de bal door een tackle van achteren. Tecuari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Maghiran verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brouwer zal de hoekschop nemen. Ochoa krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Nasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ochoa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schrumpf kopt de bal weg. Trolesi rent richting de bal. Trolesi passt de bal zonder na te denken. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Antolak rent richting de bal. Paal! Antolak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 1:0

36e minuut.
Postoacă met een harde bal richting middenveld. Czerwek kopt de bal weg. Daar is Bezděkovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Postoacă bokst de bal weg.

37e minuut.
Thanh Phong rent richting de bal. Thanh Phong geeft de bal voor. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak haalt uit met een fantastische trap. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 2:0

45e minuut.
Czerwek heeft problemen om de bal te vangen. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak schiet op doel. Nasser probeert de bal aan de voet te houden. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 3:0

45e minuut.
Araúz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 43%, ANFIELD LFC 57%.
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 3:0

51e minuut.
Brouwer passt de bal zonder na te denken. Trolesi met een sublieme pass. Fuchs probeert naar een medespeler te passen. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Nasser verovert de bal door een tackle van achteren. Nasser geeft de bal voor. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czerwek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Thanh Phong geeft een hoge lob. Vierziger kopt de bal weg. Czerwek is nu in balbezit. Antolak onderschept slim de pass. Antolak haalt uit met een fantastische trap. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Endrődi begaat een overtreding. Ochoa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antolak met een snel genomen vrije trap. Ochoa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Heffler onderschept slim de pass. Heffler geeft de bal voor. Bezděkovský heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Apostel komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Brouwer passt de bal met de wreef. Schrumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrumpf passt de bal in één keer door. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Brouwer is nu in balbezit. Brouwer geeft de bal voor. Czerwek kopt de bal weg. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel. Postoacă bokst de bal weg. Inworp. Bergkamp komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nasser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Nasser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 4:0

79e minuut.
Czerwek kopt de bal weg. Tecuari is nu in balbezit. Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Chintov bokst de bal weg.

83e minuut.
Ngọc Khôi kopt de bal weg. Schrumpf probeert naar een medespeler te passen. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Postoacă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 37%, ANFIELD LFC 63%.
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 5:0