Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borek Maxx Green Team
Tactiek 352
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten excellent
weak Passen formidable
adequate Verdedigen average


7e minuut.
Fundakowski geeft de bal voor. Urkijo controleert de bal met de borst. Plíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkijo verovert de bal door een tackle van achteren. Urkijo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fundakowski met een snelle inworp. Ruijia rent richting de bal. Ruijia geeft een lange en hoge pass. Escalante geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Diblík met een sublieme pass. Plíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Plíhal passt de bal met de wreef. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ruijia heeft problemen om de bal te vangen. Ruijia passt de bal zonder na te denken. Trzeciak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urkijo de bal. Urkijo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Mănăilă rent richting de bal. Mănăilă passt de bal in één keer door. Ruijia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruijia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Green Team 0:1

36e minuut.
Klungelig pakt Zakopal de bal. Třebenický is nu in balbezit. Třebenický geeft de bal voor. Urkijo is nu in balbezit. Urkijo draait met de bal, schiet en ... Sršáň bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Green Team 0:2

38e minuut.
Dusil geeft een lange en hoge pass. Kutílek probeert de bal aan de voet te houden. Mezaroş met een sublieme pass. Kutílek is nu in balbezit. Kutílek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Varhaník rent richting de bal. Peçanha verovert de bal door een tackle van achteren. Peçanha geeft de bal voor. Urkijo rent richting de bal. Urkijo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sršáň met een sublieme pass. Trzeciak kopt de bal weg. Ruijia is nu in balbezit. Ruijia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Green Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 65%, Green Team 35%.
FC Borek Maxx - Green Team 0:3

51e minuut.
Fundakowski speelt de bal door. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak geeft de bal voor. Urkijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkijo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Green Team 0:4

56e minuut.
Escalante speelt de bal door. Klungelig pakt Trzeciak de bal. Zakopal begaat een overtreding. Trzeciak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ruijia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sršáň bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Green Team 0:5

63e minuut.
Mănăilă passt de bal in één keer door. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak passt de bal in één keer door. Urkijo is nu in balbezit. Urkijo draait met de bal, schiet en ... Sršáň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Escalante geeft een lange en hoge pass. Ruijia rent richting de bal. Urkijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkijo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Albergo geeft de bal voor. Urkijo rent richting de bal. Urkijo geeft een hoge lob. Ruijia krijgt zijn hoofd ertegen. Sršáň werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Green Team 0:6

70e minuut.
Ruijia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakopal onderschept slim de pass. Zakopal geeft een hoge lob. Escalante geeft de bal voor. Urkijo krijgt zijn hoofd ertegen. Sršáň probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mănăilă passt de bal in één keer door. Albergo rent richting de bal. Albergo passt de bal in één keer door. Urkijo rent richting de bal. Urkijo schiet op doel. Sršáň verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ruijia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escalante kopt de bal weg. Zakopal heeft problemen om de bal te vangen. Ruijia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruijia haalt uit met een fantastische trap. Sršáň kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urkijo is nu in balbezit. Urkijo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - Green Team 0:7

85e minuut.
Albergo passt de bal met de wreef. Urkijo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Diblík ... Strafschop! Diblík krijgt een gele kaart. Urkijo raakt geblesseerd tijdens het duel. Urkijo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Sršáň kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Mănăilă kopt de bal weg. Albergo rent richting de bal. Albergo passt de bal zonder na te denken. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fundakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundakowski geeft een hoge lob. Třebenický heeft problemen om de bal te vangen. Urkijo is nu in balbezit. Urkijo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 73%, Green Team 27%.
FC Borek Maxx - Green Team 0:7