Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-07 18:47
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Vrbov Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16471
Vrbov FC Borek Maxx
541 Tactiek
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 37.1
excellent Schieten good
solid Passen weak
solid Verdedigen good


5e minuut.
Méndez speelt de bal door. Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt geeft de bal voor. Bal is nu in balbezit. Bal schiet op doel. Bačo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Diblík passt de bal met de wreef. Kutílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutílek passt de bal zonder na te denken. Varhaník rent richting de bal. Varhaník schiet op doel. Fornůsek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Grandi geeft een hoge lob. Bal rent richting de bal. Bal passt de bal met de wreef. Major rent richting de bal. Major haalt uit met een fantastische trap. Bačo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rosta kan de bal niet met de borst controleren. Rosta met een sublieme pass. Bal is nu in balbezit. Bal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - FC Borek Maxx 1:0

21e minuut.
Méndez geeft de bal voor. Třebenický probeert naar een medespeler te passen. Diblík kan de bal niet met de borst controleren. Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Varhaník is nu in balbezit. Herzig verovert de bal door een tackle van achteren. Herzig geeft een lange en hoge pass. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Plíhal heeft problemen om de bal te vangen. Burkhardt onderschept slim de pass. Burkhardt geeft de bal voor. Bal rent richting de bal. Bal schiet op doel. Bačo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gočár de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - FC Borek Maxx 2:0

44e minuut.
Zakopal probeert de bal met de borst te controleren. Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosta geeft de bal voor. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrbov 36%, FC Borek Maxx 64%.
Vrbov - FC Borek Maxx 2:0

47e minuut.
Kofta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosta is nu in balbezit. Rosta geeft de bal voor. Bačo bokst de bal weg. Major is nu in balbezit. Major haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vrbov - FC Borek Maxx 3:0

54e minuut.
Bal rent richting de bal. Major rent richting de bal. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Major is nu in balbezit. Major draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Grandi rent richting de bal. Grandi geeft de bal voor. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez geeft een lange en hoge pass. Major bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Méndez neemt de hoekschop. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Dusil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosta is nu in balbezit. Rosta geeft een hoge lob. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal draait met de bal, schiet en ... Bačo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Méndez met de inworp. Gočár is nu in balbezit. Rosta onderschept slim de pass. Bal rent richting de bal. Bal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bal passt de bal met de wreef. Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal met de wreef. Bal rent richting de bal. Bal haalt uit met een fantastische trap. Bačo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Méndez geeft de bal voor. Bal kopt de bal weg. Daar is Zakopal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Major is nu in balbezit. Major draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vrbov 35%, FC Borek Maxx 65%.
Vrbov - FC Borek Maxx 3:0