Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CITRON cosmik rangers
Normal Tactiek Tactique 2016
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 51.3
poor Schieten good
average Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Bielczuk geeft een hoge lob. Roman kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Urvieh de bal onder controle te krijgen. Prokhorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokhorov haalt uit met een fantastische trap. Montandon bokst de bal weg.

4e minuut.
The Flash is nu in balbezit. Rambert is nu in balbezit. Rambert passt de bal in één keer door. The Flash rent richting de bal. The Flash draait met de bal, schiet en ... Bony bokst de bal weg.

6e minuut.
Garbely rent richting de bal. Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer speelt de bal door. The Flash heeft problemen om de bal te vangen. The Flash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CITRON - cosmik rangers 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mexicano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt The Flash de bal. The Flash haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CITRON - cosmik rangers 0:2

11e minuut.
Garbely rent richting de bal. Rambert onderschept slim de pass. Bayer is nu in balbezit. Bayer geeft een hoge lob. The Flash krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Montandon niet meer kan verder spelen. Ramos komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Bayer geeft de bal voor. Năsosu kopt de bal weg. Rambert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. The Flash rent richting de bal. The Flash schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Năsosu heeft problemen om de bal te vangen. Rambert rent richting de bal. Rambert haalt uit met een fantastische trap. Bony werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CITRON - cosmik rangers 0:3

28e minuut.
Dean kopt de bal weg. Rambert is nu in balbezit. Rambert passt de bal met de wreef. The Flash rent richting de bal. The Flash haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC CITRON - cosmik rangers 0:4

30e minuut.
Mexicano rent richting de bal. Mexicano probeert naar een medespeler te passen. Bayer met een sublieme pass. The Flash bereikt de bal nog maar net als eerste. The Flash schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Dean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rambert geeft de bal voor. Daar is Bayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Bony trapt de bal weg. Mexicano kopt de bal weg. The Flash heeft problemen om de bal te vangen. The Flash draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bayer met een sublieme pass. Mexicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexicano speelt de bal door. The Flash bereikt de bal nog maar net als eerste. The Flash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
The Flash probeert naar een medespeler te passen. Mička met een sublieme pass. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert haalt uit met een fantastische trap. Bony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CITRON - cosmik rangers 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CITRON 66%, cosmik rangers 34%.
FC CITRON - cosmik rangers 0:5

54e minuut.
Bayer rent richting de bal. Bayer speelt de bal door. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. The Flash onderschept slim de pass. The Flash schiet op doel. Bony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Rock geeft een hoge lob. Năsosu probeert naar een medespeler te passen. Dean speelt de bal door. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert draait met de bal, schiet en ... Bony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CITRON - cosmik rangers 0:6

62e minuut.
Garbely is nu in balbezit. Bayer verovert de bal door een tackle van achteren. Bayer speelt de bal door. The Flash bereikt de bal nog maar net als eerste. The Flash draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Vounang probeert naar een medespeler te passen. Mexicano probeert naar een medespeler te passen. Dean geeft een lange en hoge pass. The Flash is nu in balbezit. The Flash draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Năsosu geeft een hoge lob. March geeft een hoge lob. The Flash kopt de bal weg. Rambert rent richting de bal. Rambert haalt uit met een fantastische trap. Bony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mexicano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayer rent richting de bal. Bayer geeft een hoge lob. The Flash krijgt zijn hoofd ertegen. Bony bokst de bal weg.

72e minuut.
Năsosu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Montana de bal. Szczagański is nu in balbezit. Szczagański geeft een lange en hoge pass. Mexicano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Garbely is nu in balbezit. de Jongh rent richting de bal. de Jongh passt de bal zonder na te denken. Dean rent richting de bal. Dean geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mexicano geeft een lange en hoge pass. Mička heeft problemen om de bal te vangen. The Flash bereikt de bal nog maar net als eerste. The Flash schiet op doel. Bony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CITRON - cosmik rangers 0:7

80e minuut.
Montana is nu in balbezit. Bayer is nu in balbezit. Bayer geeft een lange en hoge pass. The Flash bereikt de bal nog maar net als eerste. The Flash schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer onderschept slim de pass. Bayer passt de bal in één keer door. The Flash bereikt de bal nog maar net als eerste. The Flash schiet op doel. Bony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
The Flash bereikt de bal nog maar net als eerste. The Flash probeert naar een medespeler te passen. Rambert is nu in balbezit. Rambert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CITRON - cosmik rangers 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CITRON 74%, cosmik rangers 26%.
FC CITRON - cosmik rangers 0:8