Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-06-04 18:55
  • Competitiewedstrijd: National.09
  • Stadion: Unity Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5650
Unity Red Eyes Team
352 Tactiek Eyes_1.3.1
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 42.9
average Schieten adequate
solid Passen very good
good Verdedigen good


4e minuut.
Cüreklibatur geeft een hoge lob. Gaca kopt de bal weg. Szymczyk heeft problemen om de bal te vangen. Narančić rent richting de bal. Narančić haalt uit met een fantastische trap. Lelièvre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Olszówka heeft problemen om de bal te vangen. Santavirta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polak. Polak krijgt een gele kaart. Santavirta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boldiş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thanh Sơn krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žarković met de inworp. Cooper geeft een hoge lob. Santavirta rent richting de bal. Santavirta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Völzow kan de bal niet met de borst controleren. Thanh Sơn rent richting de bal. Thanh Sơn draait met de bal, schiet en ... La Ling bokst de bal weg.

30e minuut.
Lelièvre speelt de bal door. Gourdon met een sublieme pass. Mezzano probeert de bal aan de voet te houden. Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Cooper de bal. Polak is nu in balbezit. Polak probeert naar een medespeler te passen. Narančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Narančić draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez geeft de bal voor. Oprych kopt de bal weg. Mello rent richting de bal. Mello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unity 50%, Red Eyes Team 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unity - Red Eyes Team 0:0

53e minuut.
Mezzano verovert de bal door een tackle van achteren. Mezzano passt de bal met de wreef. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez heeft problemen om de bal te vangen. Sáez geeft een lange en hoge pass. Lelièvre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Cooper met een sublieme pass. Daar is Thanh Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gourdon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gourdon krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Gaca rent richting de bal. Arı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaca. Gaca krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Inworp. Gourdon met de inworp. Sáez speelt de bal door. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unity 40%, Red Eyes Team 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unity - Red Eyes Team 0:0