Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petroleros Los Isótopos
Gasolina Tactiek Bart
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 21
8 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 40.9
zwak Schieten solide
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Salgado speelt de bal door. Bjaoui rent richting de bal. Bjaoui passt de bal met de wreef. Daar is Del Angel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Vannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannier haalt uit met een fantastische trap. Del Angel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Şoiman kopt de bal weg. Galván rent richting de bal. Agbuya verovert de bal door een tackle van achteren. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Sraka trapt de bal weg. Brnjašić is nu in balbezit. Brnjašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Los Isótopos 0:1

8e minuut.
Zavala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brnjašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnjašić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Adame onderschept slim de pass. Adame probeert naar een medespeler te passen. Vannier rent richting de bal. Vannier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnjašić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adame. Brnjašić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Brnjašić kan niet meer verder spelen. Carreón komt het veld opgelopen. Rueda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Los Isótopos 0:2

18e minuut.
Pérez passt de bal in één keer door. Salgado is nu in balbezit. Vaca begaat een overtreding. Vaca krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda rent richting de bal. Rueda met een sublieme pass. Galván rent richting de bal. Galván haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Şoiman rent richting de bal. Pacheco is nu in balbezit. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Los Isótopos 0:3

28e minuut.
Rueda rent richting de bal. Rueda geeft de bal voor. Klungelig pakt Nardiello de bal. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván schiet op doel. Sraka bokst de bal weg. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman schiet op doel. Sraka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Los Isótopos 0:4

30e minuut.
Carreón rent richting de bal. Carreón passt de bal zonder na te denken. Galván rent richting de bal. Galván haalt uit met een fantastische trap. Sraka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Los Isótopos 0:5

30e minuut.
Elizondo komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Nardiello probeert naar een medespeler te passen. Vaca heeft problemen om de bal te vangen. Mejía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mejía krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Donoso passt de bal zonder na te denken. Rueda met een sublieme pass. Carreón is nu in balbezit. Galván is nu in balbezit. Galván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Los Isótopos 0:6

39e minuut.
Miąskiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vaca is nu in balbezit. Vaca speelt de bal door. Carreón rent richting de bal. Carreón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca met een sublieme pass. Carreón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Los Isótopos 0:7

45e minuut.
Ferreira komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 68%, Los Isótopos 32%.
Petroleros - Los Isótopos 0:7

56e minuut.
Nardiello verovert de bal door een tackle van achteren. Carreón rent richting de bal. Nardiello begaat een overtreding. Carreón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rueda wilt de vrije trap nemen. Sraka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Carreón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zavala. Carreón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rueda met een snel genomen vrije trap. Ferreira springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Los Isótopos 0:8

68e minuut.
Vaca heeft problemen om de bal te vangen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado passt de bal zonder na te denken. Vannier rent richting de bal. Vannier draait met de bal, schiet en ... Del Angel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Los Isótopos 1:8

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez met een snelle inworp. Adame rent richting de bal. Adame draait met de bal, schiet en ... Salgado kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Los Isótopos 2:8

72e minuut.
Cimarrusto verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft de bal voor. Vannier rent richting de bal. Vannier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Nardiello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donoso met een snelle inworp. Carreón heeft problemen om de bal te vangen. Carreón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca haalt uit met een fantastische trap. Sraka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 69%, Los Isótopos 31%.
Petroleros - Los Isótopos 2:8