Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Me Lleva El Chanfle Jaique FC
boque Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 47.5
solid Schieten good
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Baumgartner met een sublieme pass. Rocki rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Prill ... Strafschop! Prill krijgt een gele kaart. Rocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Ossowski neemt de penalty, wat een uithaal! Giaimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Baumgartner passt de bal met de wreef. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prespaliauskas is nu in balbezit. Ossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ossowski schiet op doel. Giaimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Barzola verovert de bal door een tackle van achteren. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola onderschept slim de pass. Barzola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Me Lleva El Chanfle - Jaique FC 0:1

34e minuut.
Kınay is nu in balbezit. Intrieri speelt de bal door. Konstantin speelt de bal door. Rocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocki haalt uit met een fantastische trap. Giaimo bokst de bal weg.

40e minuut.
Ossowski rent richting de bal. Guarici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ossowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Baumgartner met een snel genomen vrije trap. Ossowski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rocki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Me Lleva El Chanfle - Jaique FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Me Lleva El Chanfle 55%, Jaique FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Me Lleva El Chanfle - Jaique FC 1:1

52e minuut.
Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti geeft een hoge lob. Barzola is nu in balbezit. Barzola schiet op doel. Intrieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Me Lleva El Chanfle - Jaique FC 1:2

59e minuut.
Wohlfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Rocki rent richting de bal. Rocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Walicki komt het veld opgelopen. Wakulczyk komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Rambert verovert de bal door een tackle van achteren. Rambert speelt de bal door. Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki geeft een lange en hoge pass. Rocki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Guarici kopt de bal weg. Knull geeft de bal voor. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Me Lleva El Chanfle - Jaique FC 2:2

76e minuut.
Dianesi probeert naar een medespeler te passen. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya speelt de bal door. Klungelig pakt Kınay de bal. Kınay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Rambert heeft problemen om de bal te vangen. Rambert geeft een hoge lob. Walicki is nu in balbezit. Rocki rent richting de bal. Rocki draait met de bal, schiet en ... Giaimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Me Lleva El Chanfle - Jaique FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Me Lleva El Chanfle 50%, Jaique FC 50%.
Me Lleva El Chanfle - Jaique FC 3:2