Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bublitz Santa Tereza F.C.
teste3 Tactiek _4_3_3_
55% Balbezit 45%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 60.1
solid Schieten formidable
excellent Passen solid
incredible Verdedigen excellent


1e minuut.
Bogoşevschi geeft een lange en hoge pass. Sánchez Cano probeert naar een medespeler te passen. Vučetić kopt de bal weg. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Jelescu met een sublieme pass. Kiersgaard is nu in balbezit. Grecescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiersgaard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vučetić neemt de penalty, wat een uithaal! Barta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bray met een sublieme pass. Jelescu rent richting de bal. Jelescu passt de bal in één keer door. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard schiet op doel. Barta bokst de bal weg.

18e minuut.
Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Guingcangco onderschept slim de pass. Ciepły onderschept slim de pass. Vučetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučetić draait met de bal, schiet en ... Barta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Moscato onderschept slim de pass. Moscato met een sublieme pass. Vučetić met een sublieme pass. Kiersgaard controleert de bal met de borst. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Bogoşevschi passt de bal in één keer door. Inworp. Bray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vučetić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jelescu neemt de hoekschop. Darcy springt en kopt de bal. Barta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bublitz - Santa Tereza F.C. 0:1

32e minuut.
Darcy probeert naar een medespeler te passen. Jelescu rent richting de bal. Jelescu passt de bal met de wreef. Vučetić rent richting de bal. Vučetić schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Ciepły met een sublieme pass. de Souza Farias is nu in balbezit. de Souza Farias geeft een lange en hoge pass. Vučetić heeft problemen om de bal te vangen. Vučetić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Cuesta komt het veld opgelopen. Lanza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bublitz 72%, Santa Tereza F.C. 28%.
Real Bublitz - Santa Tereza F.C. 0:1

53e minuut.
Vučetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy rent richting de bal. Vučetić is nu in balbezit. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bray met een snelle inworp. Jelescu rent richting de bal. Jelescu geeft de bal voor. Darcy is nu in balbezit. Darcy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barta probeert naar een medespeler te passen. Galatoulas is nu in balbezit. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Bublitz - Santa Tereza F.C. 1:1

60e minuut.
Chavos geeft een hoge lob. Suwak heeft problemen om de bal te vangen. Bray probeert naar een medespeler te passen. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Bilgiç komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bilgiç is nu in balbezit. Bilgiç passt de bal met de wreef. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bublitz - Santa Tereza F.C. 1:2

87e minuut.
Guingcangco is nu in balbezit. Vučetić onderschept slim de pass. Vučetić speelt de bal door. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bublitz 61%, Santa Tereza F.C. 39%.
Real Bublitz - Santa Tereza F.C. 1:2