Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pokeris Seasky
bandom Tactiek Mano_dabar
34% Balbezit 66%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.2 gemiddelde waardering 50.9
poor Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen good


5e minuut.
Damadyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Güleç is nu in balbezit. Güleç passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zazuleac de bal. Zazuleac schiet op doel. Lavickas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Güleç passt de bal zonder na te denken. Bonnaud rent richting de bal. Bonnaud probeert naar een medespeler te passen. Zazuleac is nu in balbezit. Zazuleac draait met de bal, schiet en ... Lavickas bokst de bal weg.

19e minuut.
Bonnaud geeft een lange en hoge pass. Klevinskas rent richting de bal. Güleç verovert de bal door een tackle van achteren. Güleç draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Güleç passt de bal in één keer door. Bonnaud rent richting de bal. Bonnaud geeft de bal voor. Damadyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Lavickas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - Seasky 0:1

34e minuut.
Sales met een sublieme pass. Borisenko rent richting de bal. Borisenko met een sublieme pass. Damadyan rent richting de bal. Damadyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Stopyra geeft een lange en hoge pass. Zavolokinas heeft problemen om de bal te vangen. Zazuleac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazuleac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - Seasky 0:2

45e minuut.
Doeltrap. Cork komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pokeris 83%, Seasky 17%.
FC Pokeris - Seasky 0:2

60e minuut.
Doeltrap. Mundev komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klevinskas is nu in balbezit. Klevinskas passt de bal in één keer door. Scalfaro is nu in balbezit. Scalfaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - Seasky 1:2

66e minuut.
Zazuleac rent richting de bal. Zazuleac geeft een hoge lob. Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud geeft de bal voor. Zazuleac krijgt zijn hoofd ertegen. Lavickas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Ugarteche komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Gitinas heeft problemen om de bal te vangen. Cork bereikt de bal nog maar net als eerste. Cork passt de bal met de wreef. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Lavickas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bonnaud probeert naar een medespeler te passen. Mundev rent richting de bal. Mundev geeft een lange en hoge pass. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche schiet op doel. Lavickas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Cork is nu in balbezit. Cork passt de bal in één keer door. Mundev rent richting de bal. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche draait met de bal, schiet en ... Lavickas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Mundev probeert naar een medespeler te passen. Nešukaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nešukaitis probeert naar een medespeler te passen. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bzdak trapt de bal weg van het doel. Mundev kopt de bal weg. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nešukaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumrovec begaat een overtreding. Nešukaitis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nešukaitis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Sánchez Benítez de bal. Damadyan rent richting de bal. Damadyan draait met de bal, schiet en ... Lavickas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - Seasky 1:3

90e minuut.
Ugarteche speelt de bal door. Nešukaitis rent richting de bal. Nešukaitis probeert naar een medespeler te passen. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pokeris - Seasky 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pokeris 73%, Seasky 27%.
FC Pokeris - Seasky 1:4