Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
XRP Vakarų Vėjai
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Klipphan passt de bal met de wreef. Chwiałkowski rent richting de bal. Paluckis verovert de bal door een tackle van achteren. Naramowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Naramowicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vyšomirskis is nu in balbezit. Vyšomirskis geeft een lange en hoge pass. Šmidtas rent richting de bal. Šmidtas haalt uit met een fantastische trap. Rúžik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
XRP - Vakarų Vėjai 0:1

25e minuut.
Gortatowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šmidtas rent richting de bal. Šmidtas passt de bal met de wreef. Nagibinas is nu in balbezit. Nagibinas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Duchovskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paluckis rent richting de bal. Paluckis met een sublieme pass. Šmidtas is nu in balbezit. Šmidtas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XRP 40%, Vakarų Vėjai 60%.
XRP - Vakarų Vėjai 0:1

48e minuut.
Obermeier onderschept slim de pass. Obermeier geeft een lange en hoge pass. Kontrimavičius heeft problemen om de bal te vangen. Naramowicki rent richting de bal. Naramowicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tarankevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paluckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluckis passt de bal in één keer door. Nagibinas heeft problemen om de bal te vangen. Nagibinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Obermeier speelt de bal door. Naramowicki is nu in balbezit. Tarankevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Naramowicki verovert de bal door een tackle van achteren. Naramowicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sulewski geeft een hoge lob. Gortatowski kopt de bal weg. Vyšomirskis probeert de bal aan de voet te houden. Chwiałkowski rent richting de bal. Chwiałkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmidtas verovert de bal door een tackle van achteren. Šmidtas haalt uit met een fantastische trap. Nagibinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagibinas draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: XRP 33%, Vakarų Vėjai 67%.
XRP - Vakarų Vėjai 0:1
XRP