Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nette Füchse Old Boys BSC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 29.4
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Klungelig pakt Grand de bal. Ka Ho rent richting de bal. Ka Ho passt de bal met de wreef. Marcio Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcio Gabriel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kam Fai passt de bal zonder na te denken. Tsz Kin is nu in balbezit. Tsz Kin passt de bal in één keer door. Yuet Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuet Wang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nette Füchse - Old Boys BSC 0:1

18e minuut.
Yuet Wang kan de bal niet met de borst controleren. Ka Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ho speelt de bal door. Marcio Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Marcio Gabriel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nette Füchse - Old Boys BSC 0:2

29e minuut.
Baslx rent richting de bal. Kin Wah onderschept slim de pass. Kin Wah probeert naar een medespeler te passen. Marcio Gabriel rent richting de bal. Marcio Gabriel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kam Fai speelt de bal door. Kin Wah is nu in balbezit. Kin Wah passt de bal zonder na te denken. Marcio Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcio Gabriel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Giezendanner trapt de bal weg. Yuet Wang kopt de bal weg. Klungelig pakt Marcio Gabriel de bal. Marcio Gabriel schiet op doel. Giezendanner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Marcio Gabriel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maurer de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kin Wah geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grand kopt de bal weg. Giezendanner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marcio Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcio Gabriel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nette Füchse - Old Boys BSC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nette Füchse 68%, Old Boys BSC 32%.
Nette Füchse - Old Boys BSC 0:3

49e minuut.
Kin Wah met de inworp. Yuet Wang geeft de bal voor. Marcio Gabriel is nu in balbezit. Marcio Gabriel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nette Füchse - Old Boys BSC 0:4

58e minuut.
Yuet Wang is nu in balbezit. Maurer is nu in balbezit. Yuet Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Marcio Gabriel rent richting de bal. Marcio Gabriel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nette Füchse - Old Boys BSC 0:5

61e minuut.
Kwun Chung passt de bal zonder na te denken. Kam Fai rent richting de bal. Kam Fai probeert naar een medespeler te passen. Kin Wah is nu in balbezit. Kin Wah geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Marcio Gabriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcio Gabriel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nette Füchse - Old Boys BSC 0:6

71e minuut.
Tsz Kin probeert naar een medespeler te passen. Marcio Gabriel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Füllemann. Füllemann krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Doeltrap. Giezendanner met een harde bal richting middenveld. Kam Fai kopt de bal weg. Marcio Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Marcio Gabriel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nette Füchse - Old Boys BSC 0:7

76e minuut.
Klungelig pakt David de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renaud. David is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsz Kin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maurer kopt de bal weg. Kam Fai rent richting de bal. Kam Fai geeft een hoge lob. Marcio Gabriel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
David rent richting de bal. Kai Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud verovert de bal door een tackle van achteren. Tellenbach rent richting de bal. Tellenbach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Yuet Wang rent richting de bal. Marcio Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuet Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcio Gabriel rent richting de bal. Marcio Gabriel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Giezendanner trapt de bal weg. Tsz Kin kopt de bal weg. Niggli rent richting de bal. Marcio Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcio Gabriel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nette Füchse 71%, Old Boys BSC 29%.
Nette Füchse - Old Boys BSC 0:7