Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-05-14 18:13
  • Competitiewedstrijd: II-divisioona.01
  • Stadion: Finski
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 8788
Mágico Klubi Kyröskosken Apassit
RibS Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Bùi Chiến passt de bal met de wreef. Muukkonen is nu in balbezit. Anthonissen verovert de bal door een tackle van achteren. Anthonissen haalt uit met een fantastische trap. Ruokokoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 1:0

4e minuut.
Nigoghosyan passt de bal in één keer door. Anthonissen rent richting de bal. Anthonissen passt de bal in één keer door. Niculaie is nu in balbezit. Niculaie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 2:0

6e minuut.
Sârbulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbulescu geeft de bal voor. Niculaie kopt de bal weg. Klungelig pakt Anthonissen de bal. Anthonissen haalt uit met een fantastische trap. Ruokokoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Nigoghosyan speelt de bal door. Anthonissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Anthonissen de bal. Anthonissen schiet op doel. Ruokokoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 3:0

11e minuut.
Mäkikytö is nu in balbezit. Niculaie onderschept slim de pass. Niculaie passt de bal in één keer door. Gąsiewski geeft de bal voor. Anthonissen maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruokokoski bokst de bal weg.

13e minuut.
Klungelig pakt Mäkikytö de bal. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski geeft een hoge lob. Anthonissen maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruokokoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 4:0

16e minuut.
Gąsiewski passt de bal in één keer door. Niculaie rent richting de bal. Niculaie passt de bal in één keer door. Anthonissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthonissen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 5:0

18e minuut.
Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Mäkikytö de bal. Gąsiewski geeft de bal voor. Anthonissen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 6:0

22e minuut.
Accorso met een snelle inworp. Bùi Chiến is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silmu. Silmu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gąsiewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muukkonen de bal. Anthonissen is nu in balbezit. Anthonissen schiet op doel. Ruokokoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 7:0

24e minuut.
Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski met een sublieme pass. Niculaie rent richting de bal. Anthonissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthonissen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niculaie is nu in balbezit. Niculaie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 8:0

25e minuut.
Tolppala met een sublieme pass. Daar is Aaltonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski probeert naar een medespeler te passen. Anthonissen is nu in balbezit. Anthonissen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 9:0

41e minuut.
Accorso probeert naar een medespeler te passen. Gąsiewski met een sublieme pass. Anthonissen rent richting de bal. Anthonissen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágico Klubi 30%, Kyröskosken Apassit 70%.
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 10:0

55e minuut.
Urpela met een harde bal richting middenveld. Accorso kopt de bal weg. Anthonissen rent richting de bal. Anthonissen schiet op doel. Ruokokoski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 11:0

58e minuut.
Silmu geeft de bal voor. Aaltonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Januška begaat een overtreding. Januška krijgt een gele kaart. Aaltonen raakt geblesseerd tijdens het duel. Syrjäsalo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gattalet met een sublieme pass. Anthonissen rent richting de bal. Anthonissen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Niculaie draait met de bal, schiet en ... Urpela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gąsiewski met een sublieme pass. Niculaie rent richting de bal. Niculaie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sârbulescu passt de bal zonder na te denken. Nigoghosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigoghosyan geeft een lange en hoge pass. Anthonissen is nu in balbezit. Anthonissen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nigoghosyan probeert naar een medespeler te passen. Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie passt de bal met de wreef. Anthonissen rent richting de bal. Anthonissen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Niculaie kopt de bal weg. Syrjäsalo heeft problemen om de bal te vangen. Niculaie rent richting de bal. Niculaie draait met de bal, schiet en ... Ruokokoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mágico Klubi 30%, Kyröskosken Apassit 70%.
Mágico Klubi - Kyröskosken Apassit 12:0