Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kainuun Hevoset Forssan Tornado
Keskeltä Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 17.9
adequate Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Uronen is nu in balbezit. Bottas verovert de bal door een tackle van achteren. Puurtinen is nu in balbezit. Bottas verovert de bal door een tackle van achteren. Bottas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Puurtinen probeert naar een medespeler te passen. Tuomijoki rent richting de bal. Nurmikari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nurmikari krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Tuomijoki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uronen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Marjamäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesälä rent richting de bal. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap. Hankala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marjamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjamäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Forssan Tornado 1:0

34e minuut.
Nurmikari probeert de bal aan de voet te houden. Taskinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taskinen speelt de bal door. Ämmänkoski is nu in balbezit. Ämmänkoski schiet op doel. Järvilehto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Helin bereikt de bal nog maar net als eerste. Helin geeft een hoge lob. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki draait met de bal, schiet en ... Hankala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Virkkinen met de inworp. Pesälä rent richting de bal. Pesälä met een sublieme pass. Puurtinen geeft een hoge lob. Marjamäki rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marjamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap. Hanninen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Forssan Tornado 2:0

41e minuut.
Tuomijoki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Virkkinen de bal. Virkkinen geeft een lange en hoge pass. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 35%, Forssan Tornado 65%.
Kainuun Hevoset - Forssan Tornado 2:0

49e minuut.
Nurmikari verovert de bal door een tackle van achteren. Vihersalo rent richting de bal. Vihersalo met een sublieme pass. Marjamäki is nu in balbezit. Marjamäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Forssan Tornado 3:0

73e minuut.
Vihersalo rent richting de bal. Kiviniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiviniemi probeert naar een medespeler te passen. Marjamäki is nu in balbezit. Marjamäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pesälä raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Litmanen komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Puurtinen geeft een lange en hoge pass. Tuomijoki is nu in balbezit. Tuomijoki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Litmanen de bal. Litmanen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 36%, Forssan Tornado 64%.
Kainuun Hevoset - Forssan Tornado 3:0