Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Nuevos Sternocleidomastoideus
ik8 Tactiek Haberdoedas
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
58.9 gemiddelde waardering 61.4
solid Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


21e minuut.
Huysegems rent richting de bal. Kapcsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Huysegems probeert naar een medespeler te passen. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka haalt uit met een fantastische trap. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Habers geeft een hoge lob. Van de Vyver met een sublieme pass. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers geeft de bal voor. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Commerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Commerman passt de bal in één keer door. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nuevos 51%, Sternocleidomastoideus 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Nuevos - Sternocleidomastoideus 0:0

67e minuut.
Kapcsos passt de bal met de wreef. Daar is Mariño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seghers verovert de bal door een tackle van achteren. Seghers geeft een hoge lob. D`Heuvaert is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
D`Heuvaert is nu in balbezit. Cuevas rent richting de bal. D`Heuvaert verovert de bal door een tackle van achteren. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Vandenhout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nuevos - Sternocleidomastoideus 0:1

73e minuut.
Habers rent richting de bal. Habers probeert naar een medespeler te passen. Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers geeft een lange en hoge pass. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nuevos 55%, Sternocleidomastoideus 45%.
Real Nuevos - Sternocleidomastoideus 0:1