Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC White Coastal Little P. fc puhkekodu
2911 Tactiek minu
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 34
formidable Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Stolař met een snelle inworp. Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Artvinli is nu in balbezit. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin haalt uit met een fantastische trap. Frongia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - fc puhkekodu 1:0

9e minuut.
Rosenberg met een sublieme pass. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gruba de bal onder controle te krijgen. Frongia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - fc puhkekodu 2:0

11e minuut.
Svendstrup is nu in balbezit. Svendstrup geeft een hoge lob. Franklin kopt de bal weg. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - fc puhkekodu 3:0

12e minuut.
Nəzirli verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Barreiro met een sublieme pass. Daar is Franklin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franklin schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tüür onderschept slim de pass. Tüür geeft een lange en hoge pass. Franklin rent richting de bal. Franklin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Stolař rent richting de bal. Stolař geeft de bal voor. Franklin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - fc puhkekodu 4:0

24e minuut.
Saaristo bereikt de bal nog maar net als eerste. Artvinli verovert de bal door een tackle van achteren. Artvinli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nəzirli de bal. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Becchero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Artvinli met een snelle inworp. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin draait met de bal, schiet en ... Frongia bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Rosenberg passt de bal zonder na te denken. Stolař rent richting de bal. Stolař geeft een lange en hoge pass. Franklin rent richting de bal. Franklin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Artvinli verovert de bal door een tackle van achteren. Artvinli geeft de bal voor. Stolař kopt de bal weg. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Redel trapt de bal weg van het doel. Rosenberg kopt de bal weg. Franklin is nu in balbezit. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli schiet op doel. Frongia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Artvinli rent richting de bal. Artvinli met een sublieme pass. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirli schiet op doel. Frongia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - fc puhkekodu 5:0

39e minuut.
Gruba is nu in balbezit. Gruba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barreiro de bal. Nəzirli rent richting de bal. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Griffon is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trọng Duy met de inworp. Griffon rent richting de bal. Griffon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vass raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Merunka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Coastal Little P. 23%, fc puhkekodu 77%.
FC White Coastal Little P. - fc puhkekodu 5:0

46e minuut.
Svendstrup geeft een hoge lob. Stolař kopt de bal weg. Nəzirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin rent richting de bal. Franklin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - fc puhkekodu 6:0

49e minuut.
Artvinli geeft een lange en hoge pass. Daar is Nəzirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruba rent richting de bal. Nəzirli onderschept slim de pass. Nəzirli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Stolař is nu in balbezit. Rosenberg rent richting de bal. Stolař is nu in balbezit. Stolař geeft de bal voor. Franklin maakt een snoekduik en kopt de bal. Frongia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - fc puhkekodu 7:0

54e minuut.
Trọng Duy met een sublieme pass. Griffon is nu in balbezit. Griffon geeft een hoge lob. Matiko rent richting de bal. Matiko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Franklin kopt de bal weg. Becchero is nu in balbezit. Nəzirli onderschept slim de pass. Nəzirli draait met de bal, schiet en ... Frongia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - fc puhkekodu 8:0

57e minuut.
Stolař bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolař geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Merunka de bal onder controle te krijgen. Franklin rent richting de bal. Franklin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Frongia trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Barreiro de bal. Artvinli rent richting de bal. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Becchero geeft een lange en hoge pass. Rosenberg met een sublieme pass. Stolař is nu in balbezit. Stolař haalt uit met een fantastische trap. Frongia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - fc puhkekodu 9:0

63e minuut.
Artvinli speelt de bal door. Tüür heeft problemen om de bal te vangen. Tüür met een sublieme pass. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin schiet op doel. Frongia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Klungelig pakt Barreiro de bal. Franklin is nu in balbezit. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin verovert de bal door een tackle van achteren. Franklin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffon is nu in balbezit. Wałaszek begaat een overtreding. Griffon moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Griffon kan niet meer verder spelen. Nędza komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Daar is Skoraszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artvinli verovert de bal door een tackle van achteren. Artvinli passt de bal zonder na te denken. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Artvinli is nu in balbezit. Skoraszewski is nu in balbezit. Artvinli onderschept slim de pass. Artvinli geeft de bal voor. Nəzirli krijgt zijn hoofd ertegen. Frongia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Artvinli geeft de bal voor. Gruba heeft problemen om de bal te vangen. Nəzirli is nu in balbezit. Nəzirli haalt uit met een fantastische trap. Frongia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Coastal Little P. 19%, fc puhkekodu 81%.
FC White Coastal Little P. - fc puhkekodu 9:0