Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCVrnjci Lokomotiva Surdulica
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
25 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 19.2
excellent Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Kujundžić de bal. Krsteski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujundžić verovert de bal door een tackle van achteren. Kujundžić draait met de bal, schiet en ... Pušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ćeramilac rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Lokomotiva Surdulica 1:0

15e minuut.
Inworp. Čolić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tosca is nu in balbezit. Panajotović verovert de bal door een tackle van achteren. Panajotović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Keserović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Krstanović met een sublieme pass. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac passt de bal in één keer door. Özertem is nu in balbezit. Özertem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Krsteski probeert naar een medespeler te passen. Krstanović is nu in balbezit. Krstanović speelt de bal door. Özertem rent richting de bal. Özertem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Lokomotiva Surdulica 2:0

34e minuut.
Obrenov rent richting de bal. Özertem onderschept slim de pass. Özertem probeert naar een medespeler te passen. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... Pušić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Vărsatu is nu in balbezit. Bojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărsatu verovert de bal door een tackle van achteren. Vărsatu geeft een lange en hoge pass. Ćeramilac springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Lokomotiva Surdulica 3:0

36e minuut.
Ćeramilac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özertem rent richting de bal. Özertem passt de bal met de wreef. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kujundžić verovert de bal door een tackle van achteren. Krstanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstanović passt de bal met de wreef. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Lokomotiva Surdulica 4:0

42e minuut.
Ćeramilac speelt de bal door. Kujundžić rent richting de bal. Kujundžić passt de bal zonder na te denken. Özertem is nu in balbezit. Özertem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Clotet met een sublieme pass. Obrenov rent richting de bal. Obrenov passt de bal in één keer door. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac schiet op doel. Pušić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Lokomotiva Surdulica 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCVrnjci 49%, Lokomotiva Surdulica 51%.
FCVrnjci - Lokomotiva Surdulica 5:0

50e minuut.
Biserčić met een sublieme pass. Vărsatu geeft de bal voor. Ćeramilac kopt de bal weg. Özertem is nu in balbezit. Özertem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tosca met een sublieme pass. Özertem rent richting de bal. Özertem passt de bal met de wreef. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Lokomotiva Surdulica 6:0

59e minuut.
Ćeramilac is nu in balbezit. Krsteski rent richting de bal. Krsteski geeft de bal voor. Daar is Ćeramilac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeramilac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Lokomotiva Surdulica 7:0

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pušić niet meer kan verder spelen. Kosančić komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kujundžić is nu in balbezit. Ćeramilac is nu in balbezit. Ćeramilac passt de bal met de wreef. Özertem rent richting de bal. Özertem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Lokomotiva Surdulica 8:0

76e minuut.
Obrenov geeft de bal voor. Daar is Borreicho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borreicho speelt de bal door. Özertem rent richting de bal. Özertem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ćeramilac de bal. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Lokomotiva Surdulica 9:0

86e minuut.
Krstanović probeert naar een medespeler te passen. Clotet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrhovac is nu in balbezit. Vrhovac geeft een lange en hoge pass. Özertem springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ostermann met een sublieme pass. Kujundžić met een sublieme pass. Daar is Krsteski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Krstanović probeert naar een medespeler te passen. Özertem rent richting de bal. Özertem passt de bal in één keer door. Ćeramilac rent richting de bal. Ćeramilac draait met de bal, schiet en ... Kosančić bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vignjević trapt de bal weg van het doel. Muyter rent richting de bal. Muyter passt de bal met de wreef. Tosca is nu in balbezit. Tosca geeft een hoge lob. Kosančić bokst de bal weg. Ćeramilac bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FCVrnjci - Lokomotiva Surdulica 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCVrnjci 38%, Lokomotiva Surdulica 62%.
FCVrnjci - Lokomotiva Surdulica 10:0