Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizan Lazarevac Vukovi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bezbradica rent richting de bal. Perić rent richting de bal. Mandžo verovert de bal door een tackle van achteren. Mandžo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lazarevac - Vukovi 0:1

27e minuut.
Daar is Bezbradica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labudović speelt de bal door. Repija rent richting de bal. Repija draait met de bal, schiet en ... Karleuša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Aleksić probeert naar een medespeler te passen. Luka bereikt de bal nog maar net als eerste. Repija verovert de bal door een tackle van achteren. Basta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lazarevac 38%, Vukovi 62%.
Partizan Lazarevac - Vukovi 0:1

57e minuut.
Labudović speelt de bal door. Babić bereikt de bal nog maar net als eerste. Babić met een sublieme pass. Repija bereikt de bal nog maar net als eerste. Repija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Labudović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labudović speelt de bal door. Repija rent richting de bal. Repija haalt uit met een fantastische trap. Karleuša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Partizan Lazarevac - Vukovi 1:1

74e minuut.
Labudović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labudović passt de bal zonder na te denken. Aleksić met een sublieme pass. Matanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ražnatić onderschept slim de pass. Ražnatić geeft een lange en hoge pass. Basta probeert de bal met de borst te controleren. Mirčetić onderschept slim de pass. Mirčetić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nenadić geeft een hoge lob. Pantović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aleksić de bal onder controle te krijgen. Ražnatić is nu in balbezit. Ražnatić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lazarevac 42%, Vukovi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partizan Lazarevac - Vukovi 1:1