Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jealous Spears Unpolluted Helmets
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Nugent kan de bal niet met de borst controleren. Coyne is nu in balbezit. Coyne met een sublieme pass. Daar is Purkess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purkess draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Croom bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom geeft een lange en hoge pass. Yeats is nu in balbezit. Purkess rent richting de bal. Purkess schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Docherty passt de bal in één keer door. Sumant is nu in balbezit. Wright rent richting de bal. Sumant verovert de bal door een tackle van achteren. Sumant schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Francis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Yeats heeft problemen om de bal te vangen. Amphlett onderschept slim de pass. Amphlett passt de bal zonder na te denken. Nugent is nu in balbezit. Nugent schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Horan verovert de bal door een tackle van achteren. Horan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mehrtens de bal. Sumant rent richting de bal. Sumant haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jealous Spears 59%, Unpolluted Helmets 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jealous Spears - Unpolluted Helmets 0:0

47e minuut.
Coyne rent richting de bal. Coyne geeft de bal voor. Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Purkess is nu in balbezit. Purkess draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gilchrist rent richting de bal. Waters onderschept slim de pass. Waters met een sublieme pass. Sumant rent richting de bal. Sumant draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Cashin is nu in balbezit. Purkess verovert de bal door een tackle van achteren. Purkess met een sublieme pass. Nugent bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jealous Spears - Unpolluted Helmets 1:0

62e minuut.
Sumant onderschept slim de pass. Wright is nu in balbezit. Sumant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sumant krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Mehrtens geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cummins met de inworp. Waters rent richting de bal. Waters schiet op doel. Francis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Coyne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Purkess kan de bal niet met de borst controleren. Yeats is nu in balbezit. Purkess onderschept slim de pass. Purkess geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Cummins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Docherty rent richting de bal. Purkess verovert de bal door een tackle van achteren. Purkess schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Purkess is nu in balbezit. Nugent rent richting de bal. Cashin onderschept slim de pass. Purkess rent richting de bal. Purkess draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jealous Spears 55%, Unpolluted Helmets 45%.
Jealous Spears - Unpolluted Helmets 1:0