Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Brzeziny Bieszczadzkie Rysie
meine Tactiek 532
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 38.5
solid Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Genca rent richting de bal. Genca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fosset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fosset haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Batrović de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Pedrazzo probeert naar een medespeler te passen. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko speelt de bal door. Fosset bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosset schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko verovert de bal door een tackle van achteren. Dziaduszko speelt de bal door. Fosset bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosset haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Brinco de Ouro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Batrović de bal. Fosset bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosset schiet op doel. Miškulin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - Bieszczadzkie Rysie 1:0

26e minuut.
Ralha met een snelle inworp. Dziaduszko rent richting de bal. Dziaduszko geeft een lange en hoge pass. Fosset springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - Bieszczadzkie Rysie 2:0

30e minuut.
Tamacas rent richting de bal. Szweda onderschept slim de pass. Brinco de Ouro onderschept slim de pass. Brinco de Ouro geeft een lange en hoge pass. Jofré krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Alberighi rent richting de bal. Alberighi passt de bal in één keer door. Fosset bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosset schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dziaduszko heeft problemen om de bal te vangen. Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Fosset is nu in balbezit. Fosset draait met de bal, schiet en ... Batrović probeert de bal aan de voet te houden. Miškulin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Brzeziny 42%, Bieszczadzkie Rysie 58%.
Start Brzeziny - Bieszczadzkie Rysie 2:0

52e minuut.
Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper geeft de bal voor. Tamacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamacas draait met de bal, schiet en ... Berchem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Genca is nu in balbezit. Genca probeert naar een medespeler te passen. Ralha met een sublieme pass. Fosset rent richting de bal. Fosset schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Escobar probeert naar een medespeler te passen. Tamacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tamacas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Escobar neemt zijn aanloop. Berchem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Brzeziny - Bieszczadzkie Rysie 2:1

68e minuut.
Pedrazzo probeert naar een medespeler te passen. Alberighi rent richting de bal. Alberighi geeft een lange en hoge pass. Fosset rent richting de bal. Fosset draait met de bal, schiet en ... Miškulin bokst de bal weg.

70e minuut.
Daar is Jäkl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal in één keer door. Tamacas rent richting de bal. Tamacas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hutapea passt de bal zonder na te denken. Dziaduszko is nu in balbezit. Dziaduszko passt de bal met de wreef. Fosset rent richting de bal. Fosset schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Klungelig pakt Dziaduszko de bal. Dziaduszko probeert naar een medespeler te passen. Genca probeert naar een medespeler te passen. Fosset rent richting de bal. Fosset schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jäkl met een sublieme pass. Alberighi rent richting de bal. Alberighi met een sublieme pass. Daar is Fosset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fosset schiet op doel. Miškulin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Brzeziny 60%, Bieszczadzkie Rysie 40%.
Start Brzeziny - Bieszczadzkie Rysie 2:1